Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Американският кръстоносен поход срещу газопроводите на Путин

Незавършеният „Северен поток 2“ влошава отношенията между Вашингтон и Москва и би могъл да повлече в битката и Брюксел

   1| 2    
0
 
6
 
16
преди 10 месеца
"Срещу доизграждането на съоръжението се обявиха САЩ, Полша, Украйна и балтийските страни, които го разглеждат като инструмент за руско геополитическо влияние." Истината е че Полша , Украйна и Балтииските страни вият щото губят рекета над руския газ. Руснаците са в правото си да се мъчат да си намалят разходите ........и ще успеят рано или късно.
0
 
8
 
15
Hahoto до: korn
преди 10 месеца
На русофилите интересите ги разбрахме, сега обясни твоите, че те нещо не се различават много!?...
8
 
3
 
14
korn до: Императорът
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
САЩ налагат санкции и спират СП и президента им, Доналд го било страх да се противопостави на това решение хахахаха Ти не си спрял да плюеш по Меркел и Германия, а сега стана заклет германофил. Не си спрял да виеш срещу сирийските бежанци, но сега въхваляваш мюсулманина Асад. Ей това русофилите, заради руските газове интереси и допетата и вярата ще си продадете.
2
 
9
 
13
преди 10 месеца
И не мисля, че някаква анонимна крава - джейн има право да поучава Европа кое е злокачествено за нея и кое не е злокачествено... защото европейците се убеждават все повече - че зловредно е американското влияние и американският рекет, а не руският газ.
1
 
10
 
12
преди 10 месеца
Преди 4 години в предизборните си речи, Доналд се чудеше защо САЩ са останали без приятели на света - е, сега вече губят и важни съюзници с наглостта си. Въпросът е, че самият Тръмп сигурно разбира безумието, което вършат в Сенатът и Конгресът по въпроса, но не смее да се обади, за да не го изкарат пак "руски агент".

Санкциите са абсолютно противоправни и нарушават суверенитета на чужди държави, да не говорим за наглостта на полша, украйна и балтийските джуджета. Хубаво е, че Германия защитава правото си и достойнството си - и че среща подкрепа в останалите държави.

САЩ хубаво да си помислят, защото в един момент ще останат сами срещу почти целия свят и то в момент, когато имат огромни вътрешни проблеми - защото на светът му е писнало от наглостта на говедорес.
Накрая хем СП 2 ще бъде достроен, хем отношенията между САЩ и Германия ще се вледенят. И Германия и голяма част от Европа ще обявят неофициален бойкот на американският LNG, който при настоящите цени няма абсолютно никакъв шанс да се бори пазарно с Газпром.
5
 
1
 
11
Стоян Петров до: zelka007
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Както казваше майката на един мой познат "сине, сине само с тази гола красота и интелигентност за никъде не си!"...................Опитали се поне да станеш зет на Баце???
3
 
4
 
10
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Щях да обясня с послепис, че вероятно и това ще се случи, само че когато нас няма да ни има. Така че това "докато свят светува" е от моя(а и ваша) гледна точка. Понеже мисля, че посетителите в сайта са с IQ над 100 точки сметнах че е излишно. Ако съм сгрешил нека да ме извинят!
0
 
3
 
9
IQ96 до: Стоян Петров
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Доста оптимистично.
1
 
10
 
8
преди 10 месеца
"Американският кръстоносен поход" - либераския "Политико" с Мунчовско заглавие, както обикновено. Търговска война, в търсене на спасителна глътка въздух за шистаците в САЩ. Нищо по различно от сагата с Хуавей и 5G мрежата. САЩ искат да убият всеки възможен конкурент и да доминират над всички печеливши области в света. Тази агресивност е скрита зад смокинов лист, на който пише мантри от рода на демокрация, справедливост, морал, човешко право. А руснаците и германците да се оправят, като тръгнеш да харчиш милиарди за проект, трябва да отчетеш предварително всички рискове и да ги отиграеш, инак лошо.
2
 
1
 
7
zelka007 до: Стоян Петров
преди 10 месеца
:)))

де да беше така ... коткам го тука s3 да ме включи във веригата за доставки на герб , ама се дърпа ... пази местата около изворчетата от които пие амрозия , и вътрешната ценова листа за имоти ...

изработването на каквито и да е проекти по начин съобразен с правила и закони е проблем на Бащицата . той редът го разбира от неговата си куличка с библейски правила ... сиреч , аз съм и хлябът и водата и законът ... :))) ... у нас върви все още , ама по света трудно минават такива заигравки ... хем Меркел преди години му обясни какво да направи за да тръгнат пАтоците ... така както БГ плаща за изцепките на цв.цв. докато беше вътрешен министър , така и туканка ще се плаща ...