IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е състоянието на имотния пазар в Бургас?

Новата онлайн дискусия на Imoti.net ще се проведе на 15 юни, от 14:15 часа и ще се излъчи на сайта

11:06 | 11.06.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Илюстрация: Investor Media Group</p>

Илюстрация: Investor Media Group

Пред какви предизвикателства се изправи имотният пазар в Бургас и региона след COVID-19 и колко време ще е нужно на сектора да се възстанови? Отговор на тези и още интересни въпроси ще даде онлайн дискусията на Imoti.net, която ще се проведе на 15 юни, от 14:15 часа, на сайта на Imoti.net.

Как се развива пазарът на недвижими имоти от началото на година, кои са най-търсените жилища и доведели кризата с коронавируса до намаляване на цените, ще коментира Николай Господинов от IBROKERS. За възможностите за финансиране на жилище ще говори Николай Лазаров, началник управление „Продажби индивидуално банкиране” в Пощенска банка. Как се отрази COVID-19 на строителния сектор в морския град и региона ще анализира председателят на Национална асоциация на строителните предприемачи Георги Шопов.

Модератор на онлайн дискусията на тема „Предизвикателствата на COVID-19 пред пазара на недвижими имоти в Бургас и региона“ ще бъде мениджърът на Imoti.net Снежана Стойчева.

Това е втората онлайн дискусията, която водещият сайт за обяви на недвижими имоти организира. На 8 юни експерти от различни сектори коментираха състоянието на пазара на жилища във Варна и региона, която хиляди потребители проследиха на живо в сайта на Imoti.net и социалните мрежи. Серията онлайн дискусии са част от мисията на „Годишните награди на Imoti.net”, която насърчава добрите практики в сектора. Това е единственият форум, на който се оценяват постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти в сектор недвижими имоти.  Тази година в специален формат ще се проведе и петото му юбилейно издание.

Церемонията „Годишните награди на Imoti.net” се осъществява с генералното партньорство на Пощенска банка, с подкрепата на Националната асоциация на строителните предприемачи и ЗАД „Армеец“.

Investor.bg e медиен партньор  на онлайн дискусиите.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:44 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от виж още

Коментари

Финанси виж още