Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Коронавирусът подчертава неизползвания потенциал на еврото

Втората валута в света може да донесе повече ползи на членовете на еврозоната, ако привилегиите й са споделени

3
 
3
 
6
Dr. Vatnikov до: ing5rov
преди 1 година
Няма профилна снимка
Е, подсъзнателно виждам каква е мерната ти единица - шише кока кола. Сигурно добре си я запомнил от соца и разликата между колата и алтая.
4
 
5
 
5
korn до: ing5rov
преди 1 година
Няма профилна снимка
Още по добре.Кока Колата е вредно за здравето капиталистическо питие.
4
 
7
 
4
ing5rov до: korn
преди 1 година
докат едно шише кока кола не стане 5 еврака , налЕ ?!
2
 
9
 
3
korn до: фиг.1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Печатницата работи на макс. Покрай вируса и екосделката ще се изстрелят няколко трилиона. След това се очаква нови държави да влезнат в еврозоната. И там ще се изстрелят няколко трилиона. Еврото се търси по света. Всичко върви по план.
1
 
7
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
За да се изравни ролята на еврото с тази на долара, ЕЦБ има още много да печата. Не го казвам като шега, такава е истината.
3
 
5
 
1
преди 1 година
Да живее Covid-19 ! "ЕС с договор да закупи 300 млн. дози ваксина срещу коронавирус . В петък Европейската комисия защити идеята страните от ЕС да се присъединят, за да гарантират привилегирован достъп до бъдеща ваксина, настоявайки усилено за създаването на предварителни договори за покупка.Тъй като лабораториите се опитват да намерят ваксина в рекордно кратко време 12 до 18 месеца, вместо няколко години в нормален случай тези авансови плащания им позволяват да инвестират в производство, въпреки че клиничните изпитания върху хора все още не са приключили.Този ангажимент би дал правото на държавите-членки да купуват дози на определена цена, след като ваксината е налична, в замяна на риска, поет с инвестициите ."Далавера един път !