IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Имат ли държавите план "Б" за реакция при кризи?

Специалното студио с водещ Златимир Йочев ще се излъчи на 14 юни от 9:00 часа по Bulgaria ON AIR

20:00 | 13.06.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Имат ли държавите план "Б" за реакция при кризи?

Имат ли държавите план „Б“ за реакция при кризи и как коронавирусът изкара на показ всички слаби места на здравните, социалните и икономически системи в страната и по света – тези и още теми ще бъдат на фокус във второто специално студио „COVID реалност“. То ще се излъчи на 14 юни, от 09:00 часа, по Bulgaria ON AIR и Bloomberg TV Bulgaria, като може  се проследи и на уебсайтовете на двете телевизии www.bgonair.bg, www.bloombergtv.bg, както и на Dnes.bg и Investor.bg.

Гости в студиото ще бъдат икономистът Георги Ангелов, пулмологът д-р Александър Симидчиев, а за психологическите последици от социалната изолация и мястото на изкуството по време на пандемия ще говори директорът на Народния театър „Иван Вазов“ Мариус Донкин.

Екипът на Bulgaria ON AIR е подготвил и обзорен репортаж за това кои са секторите на световно ниво, които пострадаха най-много от коронакризата, и кои са тези, които спечелиха. Повече за тях ще научите на 14 юни, от 09:00 часа, в специалното студио „COVID реалност“.

Продукцията се осъществява с генералното партньорство на строително-инвестиционна компания Idea Buildings и със специалното съдействие на Neterra.

Поредицата специални телевизионни студиа „COVID реалност“ е телевизионен журналистически проект на Investor Media Group, който се излъчва по Bulgaria ON AIR и по единствената бизнес телевизия в страната Bloomberg TV Bulgaria, както и на водещите онлайн медии от медийната група Dnes.bg и Investor.bg. Тя е част и от стремежа на цялата Investor Media Group, да помогне на зрителите с полезна, ценна и навременна информация за това как да се научат да живеят сигурно и спокойно сега, когато ежедневието ни се адаптира към новата нормалност. Второто специално студио може да слушате и по националното радио Bulgaria ON AIR.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:03 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още