IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аспарух Карастоянов: Тръмп ще бъде преизбран за втори мандат

Опонентът не печели нищо от сегашната ситуация в страната, каза вицепрезидентът на Американо-българския бизнес център

10:51 | 15.06.20 г. 2
<p>
	<em>Снимка: Yuri Gripas / Bloomberg</em></p>

Снимка: Yuri Gripas / Bloomberg

Американският президент Доналд Тръмп ще бъде преизбран за втори мандат, тъй като кандидатът за президент на САЩ от Демократическата партия Джо Байдън не печели нищо от сегашната ситуация в страната. Това заяви Аспарух Карастоянов, вицепрезидент на Американо-българския бизнес център и председател на Мароканско-българска търговско-промишлена палата, в предаването „Бизнес старт“ по Bloomberg TV Bulgaria.

Според госта вторият мандат би дал възможност на Тръмп да бъде по-спокоен.

„В очите на белия американец твърдите мерки трябва да бъдат взети и това няма да попречи на изборите, като и дори ще помогне на Тръмп“. 

По думите на Аспарух Карастоянов политиците са се заиграли с погребението на Джордж Флойд с луксозните коли и златния ковчег.

„Над 50% от престъпленията в САЩ се извършват от чернокожи – това означава, че тази група не е интегрирана в обществото. Тази група хора трябва максимално да се интегрира в обществото и ключовият фактор за това е образованието“, смята гостът.

„Увеличаването на безработицата и липсата на възможност да се изхраниш подтикват много хора да излязат на улицата“, обяснява вицепрезидентът на Американо-българския бизнес център.

„Америка бързо ще възстанови загубените си работни места. Ефектът от коронавируса до изборите ще бъде намален. Но ако не се успокои обществото, все пак има риск“, смята Аспарух Карастоянов.

Повече по темата очаквайте във видео на Bloomberg TV Bulgaria.

 

 

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:49 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от САЩ виж още

Коментари

2
rate up comment 2 rate down comment 0
michaelis23
преди 3 години
ами добре, ние тва го знаем, ама да видиме че тия oръфляци демократите кой знае още кво ше надробат освен вируси и протести ....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 2 rate down comment 1
driverf1
преди 3 години
"Над 50% от престъпленията в САЩ се извършват от чернокожи това означава, че тази група не е интегрирана в обществото. "Страшен довод.....,значи малко под 50% се извършва от така наречените "бели и други раси".....,по тази логика те също не са интегрирани в обществото.....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още