Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Сделките с имоти в Бургас са намалели с двуцифрен темп между март и май

4200 имота по-малко са били продадени през този период в четирите водещи града у нас спрямо същия период на миналата година

0
 
1
 
8
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Специано за Бургас, цените може да паднат заради липсата в момента на пазара на основната група която надува цените/ чужденци, най-вече рускоговорящи/. Не че нямат интерес или пари да купуват, но освен затворените граници, промените през последните години в законодателството за чуждите граждани им създава пречки. Най-вече при покупката на селски имоти. В Бургаска област, цените на къщите са рекордно високи и се надявам в близките години, да се нормализират.
1
 
1
 
7
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Извинявам се за правописните грешки, пиша през телефона :)
0
 
4
 
6
Анонимен187744 до: Yuliyan
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Така е, в редицата подобни статии дето пускат, ако няко се поизпусне да каже нещо за спад л, то би било незначително и то само за некачествен имот. Тук не ми се четеше всичко, за да търся подпира ли се някой "експерт" на тади теза. В цял свят очакват сривове на пазара, само нашите макат ръст, щото камество имаме, а и сме си по-богат народ, е вж Франкфурт голтаците не могат да си купят нищо, но в Бургас не ги бърка и в Сливен и в Ямбол е така.
1
 
3
 
5
преди 10 месеца
преди с платените статии мож някой да се е хванал на куката за разни ми ти безконечни растежи, ама са кат половината двунoги са уволнени и нема финикийски знаци че и бaламурните северни орди не идват вече да купуат, просто нема как да се скрие погрома .... а само преди има нема 2г. две офси у коментарите ми обясняяха, как за панел пред разпад у Люлин 200 хилки евра са си нешо съвсем нормално и ше продължаа да расте, кога и да земеш си напреде .... треа ги питам са как е или мое и без да ги питам ... :))
0
 
6
 
4
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Според повечето "български експерти" имотния пазар в България е независим и финансовата криза в световен мащаб няма да му повлияе. Той не се влияе от сериозните спадове в икономиката. Хайде на шараните.
0
 
8
 
3
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Това е само началото, балончето издиша. В началото на следващата година ще видим различни цифри на кв.м.
1
 
7
 
2
преди 10 месеца
Браво, евалла, машалла! Само така!
0
 
10
 
1
преди 10 месеца
Аз гледам графиките на дружества за инвестиции в НИ на запад от територията.
Ами там едни спадове има от по -30, -40, -50%....
Та така с цените и уверенията на териториалните експерти :)