Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Рубини: В САЩ ни очаква продължителна криза

В случай на поражение на изборите Доналд Тръмп ще се държи като диктатор на бананова република, предвижда икономистът

1
 
3
 
5
Zlato до: фиг.1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Хаха. Просто съм съгласен с човека. Ако Тръмп някакси не успее да върне 30 млн. обратно на работа до месец, ноември или ще отмени изборите или ще ги спечели, по един или друг начин. Неслучайно увеличават разходите за отбрана и полиция. Който държи силовите ведомства чрез обещания за пари печели изборите. Тръмп няма да се излага като кифладжия и да е един от президентите с един мандат ;-)

Между другото прави впечатление, че и в България напоследък нещо решиха да вдигат разходите за отбрана, но не и за образование ;-)
2
 
3
 
4
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Рубини е известният черногледец на когото веднъж му провървя и това го направи известен, но не съм чул след това да е предсказал нещо друго, което да се е сбъднало.
Тримата коментирали преди мен явно са направили някакъв опит да разберат статията. Но не се е получило.
1
 
7
 
3
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
„Най-богатите десет процента от американците притежават 90 процента от акционерния капитал, докато 75 процента не притежават никакви акции“...
Почти всички трилиони долари които се печатат или генерират виртуално се наливат в борсата - надуват цените на акции без никаква реална база. 10% от населението прибира 90% от напечатаните трилиони.
И какво излиза - това са "социални помощи" за най-богатите. В същото време средната им класа затъва, за бедните да не говорим. А някои хора се оплакват, че бедните били получавали много пари под форма на купони за храна...
5
 
2
 
2
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
То и в България като в бананова република: няма да дишаш, няма да пътуваш с кола, освен ако не докажеш къде отиваш, контролни пунктуве по магистралата, няма да се виждаш с роднините си, карантини по 14 дена без доказателства, че нещо ти има, границите няма да минаваш, софтуери за следене, полицаи с маски.

Сега като се замисля, то цяла Европа се беше превърнала в бананова република :)))

Един диктатор по-малко или повече няма да спре въртенето на земята.
3
 
5
 
1
преди 3 месеца
Рубини: В САЩ ни очаква продължителна криза

Очаква ви Перестройка, която винаги свършва с Перестрелка!