Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Образование

Комбинация от възможности връща все повече млади българи у нас

Бизнес развитието и маркетингът най-много интересуват кандидатите, посочва Юлия Димитрова, оперативен мениджър и член на управителния съвет на организацията „Тук-Там"

0
 
0
 
7
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Къде ги тези млади и образовани! Първо да си млад е добре само за едно нещо – предполага се, че си здрав, все още! А, ако говорим за реализация – млад и реализиран, звучи подозрително! "Образован" – къде... в българския Оксфорд, МТИ... къде! Петдесет 50% от 15 годишните са функционално неграмотни (не разбират какво четат – "не знаят къде се намират")! И като добавим мързела и липсата на любопитство към заобикалящия ги свят и отегчението от всичко, освен от бързите и лесни удоволствия се чудя къде са тези млади и образовани! По-често говорим мамини синчета, търтеи, които и да ми плаща държавата пак не бих наел!
0
 
5
 
6
преди 3 месеца
Пълна лъжа!!!
В муутренска и мафиотска България няма чак толкова мого добри позиции в сферата на бизнес развитието и маркетингът, както пише в статията, че да е вярно твърдението за "все повече завръщащи се млади...."

По-скоро е тоно обратното - все повече млади и образовани българи получават доста по-добра комбинация от възможности в чужбина и заминават там където правителството не е основано от престъпни групировки и картели за разпространение на наркотици.
0
 
3
 
5
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
По-скоро е комбинация от невъзможности на местата където доскоро са работили.
0
 
2
 
4
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
https://tuk-tam.bg/calculator няма празно, винаги смята едно и също :) пародия на НПО карикатури
1
 
2
 
3
ing5rov до: itest
преди 3 месеца
Екип на Bloomberg TV Bulgaria

Е туй кат видиш , не ти ли стига бе ...?
0
 
7
 
2
преди 3 месеца
Връща малка част от тях в София, най-жалкото е, че родните гербави Буцан депутати не осъзнават, че централизираният подход, всичко в София, другото да си е** май**та, няма да доведе до нищо добро, а само още повече, до класово разделение на бедни и богати. Пак да гласувате за гербавите ***, вече 11-та година и пак сме на дъното с тях!
1
 
5
 
1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
ееее, ама пак подвеждащи пропагандни статии пускате!
поне си признайте, плащат ли ви за това!?