Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Ханке отново защитава "рожбата си" - валутния борд

На страната бяха наложени дискриминационни условия от ЕС, твърди икономистът

   1| 2    
5
 
0
 
13
преди 1 месец
Ханке се хвали и защитава валутния борд в България, ала не плаща щетите от ситуацията при КТБ АД, която е последица от същия валутен борд.
2
 
1
 
12
Shadow1 до: Whitestar
преди 1 месец
Няма профилна снимка
През коя година момента е бил по-добър? Кажи, кога трябваше да се случи за да кажеш че всичко е ясно, всичко е точно, перфектен момент, напред към светлото бъдеще пред Европа?
1
 
6
 
11
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Трябва много да си закъсал, за продаваш така професионалния си авторитет... Но, ако наистина си закъсал толкова, дали въобще си професионалист!?
1
 
9
 
10
преди 1 месец
Няма профилна снимка
По принцип не пиша политически коментари! Не съм фен на личността Стив Ханке. Благодаря за валутния борд!!! На винаги задавам един въпрос: Ако искат да не осиновят две семейства, едното са преуспели и интелигентни хора, а другото е *** семейство, кое би избрал? Аз избирам първото! Няма да ми е лесно в началото, на ще имам шанс за по-добро бъдеще!!! При второто ще щракам с пръсти и ще живея може би лесен живот, но после???
2
 
3
 
9
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Истината е, че начинът и пътят не са безсмислената критика и хаотичните коментари! Едва ли г-н Ханке се е ангажирал толкова с това мнение, колкото самият писател на статията и ние - нормалните българи. По-скоро би трябвало да се запитаме дали моментът е подходящ сега - когато кризата от корона вирусът е в разгара си, сега когато инфлацията е над нормалните равнища, сега когато Кралството се колебае, а неизвестността тропа на портите. Дали това ще е най-добре за двете валути и дали няма да се изтълкува не добре от страна на Съюза, забелязвайки самоцелния егоизъм на прагматичните ни политици!?
2
 
4
 
8
преди 1 месец
Или сайта работи когато си иска и когато му дойде музата?!
3
 
4
 
7
дядя Вова до: дядя Вова
преди 1 месец
Браво демек, награда за най-добра женска роля - за Оскар!
3
 
5
 
6
преди 1 месец
Бваро Инвестора!
За таква цензура не бях се сетил!
Трябва да се логнеш, за да можеш да поставиш
++1
на някого, който не е политкоректен.
***
4
 
7
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Пак ли тоя мишок, бе??!
Вече стана смешен с постоянното си плюене.
Бъдещето на България е в Европа, в ЕС и Еврозоната.
8
 
2
 
4
преди 1 месец
ми че що да не работи перфектно борда ? идеална колониална система, дет ти е определена специална диета колко да ядеш, за тва се изнесе народа щот такива oръфляци кат тоя Ханке само дават акъл ама той самия нивга не би живял с борд щот ше га лапнe до гърло .... с еврото съшта раота, ако беше толко убу Жапанките с Чайниците и Швеците с Датските, Ахангличаните тоже щеха да го приемат, да АМА не са го приели е що ? Щот у е такива ситуации кат сегашната не мое си печаташ да подпреш икономиката, а требе да чакаш на заеми .... аааре нема нужда, стоп благодаря ви беше ми приятно