Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Борисов: Никой не може да ни спре за ERM II през юли

Всички атаки и компромати срещу ГЕРБ са насочени преди юли, когато предстои влизането на България във валутния механизъм, заяви премиерът

2
 
7
 
5
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Сагата Бойкоборисова се доближава до българската приказка "Луд умора няма".....
1
 
7
 
4
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Дори и Борисов знае, че няма да влезем през юли в съблекалнята, пардон чакалнята на Еврозоната. Освен ако чевка не му е изпила ума и като гледаме снимки от битието му и фукните му по мисирковите медии, може е така да е.

ХАЙДЕ на бас, господин Борисов! На една банкнота от 500 евро. Няма да закачаме кюлчетата злато, нито обръщаме внимание на небрежно оставения пистолет.
1
 
8
 
3
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Борисов,

както знаеш, аз съм краткосрочен инвеститор. Та, на бас, на две банкноти от 500 евро, че нема да влезнеме в ерм2 през юли! ЮЛИ НЕ Е ДАЛЕЧЕ! Що нема да млезнеме, ше питаш ти изненадано? Да ти щажем: щот не сме в шенген. Кой ше се обяви против нашто приемане? ХОЛАНДИЯ, МОЖЕ ДАНИЯ, МОЖЕ ЕСТОНИЯ. Питай там, владито горанов що ги визирам тез страни. се една от трите ше е. И да не забравиш да ми пишеш август, когато Домбровскис пак те "изиграе". Вероятно това го плещи вчера за отвличане на вниманието.....С КОИТО ПРИКАЗКИ МИ ГО ПРИВЛЕЧЕ И ТИ ВЛИЗАМ В ОБЯСНИТЕЛЕН РЕЖИМ. Че на простите требва да им се обяснява преди да действат......след тва - нема смисъл.
1
 
13
 
2
Zlato до: пасъм
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Не знам, а аз това не мога да си го преведа. Съюз и независимост. Сигурно има предвид, че ще станем независими от някого, но от кого. То и сега нищо не зависи от нас :))

България върви уверено, заедно с Хърватия, към банковия съюз, което означава и парична независимост
1
 
9
 
1
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Не коментирам фантасмагориите, но това какво ли значи?
"утре енергийният министър Теменужка Петкова ще обяви и друг такъв консорциум за изграждането на АЕЦ „Белене"