Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Великобритания получава представа за живота след Brexit

Урокът от пандемията е, че националният суверенитет не решава предизвикателствата, пред които е изправено Обединеното кралство

6
 
3
 
6
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Явно има голяма заблуда в това какво представлява в момента ЕС. Хубаво е човек да се поинтересува преди да има очаквания.
0
 
12
 
5
korn до: Hahoto
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Айди, три години вече ги чакаме да се разкарат. Гласуваха, развяваха знамена, както им каза Юнкер преди три години-кво правите още тук. ЕС се справи прилично с кризата.В Русия и САЩ по добре ли се справиха?За Китай да не говорим, че заради тях стана всичко.
1
 
7
 
4
khao до: Hahoto
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Филип Стивънс за Financial Times, не звучи като роден у брюксел, ама може да е гринго. :)
0
 
14
 
3
Momchil_Matev до: Hahoto
преди 10 месеца
Точно сега е времето на ЕС да покаже защо го има, макар малко да се бави. Няма как ЕС да налага карантини, да определя ограниченията или здравните дейности в тази или онази различно засегната страна.
Но икономическо възстановяване - това е сферата, в която ЕС е необходим.
14
 
5
 
2
преди 10 месеца
Злобна и неспокосана статия! Даже леко неуместно просташ.ка по своята същност. Оставете британците на мира. ТЕ имат право да живеят както си искат. А не както повеляват някакви чужденци за тях от Брюксел. И ако островитяните не са се справили с кризата, то Италия и Испания бяха пример за висш пилогаж. А бюрократите от ЕС се разтопиха в карантината, като захаросани бомбони, забравени на дъжда. Сега размахват някакви милиарди в опит да замажат щетите от некомпетентността си. Точно Ковид показа че ЕС в този си вид, в това си състояние е сериозно дискредитиран и неработеш инструмент на държавите в Европа и има нужда от ДЪЛБОКА промяна, за да оцелее!
0
 
12
 
1
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
нямат представа за бъдещите санкции и дори гладни орди по улиците. Всичко с времето си.