Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Защо САЩ изнасят коронавируса?

Ежемесечните депортации на мигранти от САЩ към други страни създават предпоставки за нови огнища и претоварване на здравните системи на бедните държави

0
 
2
 
7
преди 1 година
Няма профилна снимка
Отговор: Защото повече нямат какво друго да изнасят!!
3
 
0
 
6
korn до: Hahoto
преди 1 година
Няма профилна снимка
Не става въпрос за демокрация, става въпрос за пари. Тръмп спря Северен Поток и налага санкции на руснаците.Продава оръжия на Източна Европа. Води икономическа война с Китай. Нарита иранските мюсулмани и мрази всички мюсулмани. Англичаните също не го обичат, и са много активни в движението Бляк лайв матерс. Фактите са че Тръмп рита най много китайските, руските и ислямски диктатори.
0
 
4
 
5
преди 1 година
Имат "демократична" норма - по няколко материала против Тръмпоня, още толкова за Зелената сделка и обезкарбоненото бъдеще, разбира се и дядя Вова трябва да бъде клеймен с повод и без повод. За домашната политика, стъпват по терлици, да не настъпят някой интерес, че им отиде рекламата, в тия мрачни времена.
0
 
6
 
4
преди 1 година
Ами Инвесторът - защото нито САЩ, нито която и да е друга държава е длъжна да търпи и приема незаконни мигри, нахлуващи със сила през границите и !!! И колкото по-скоро в ЕС го разберат, толкова по-добре. Става дума за национален суверенитет, за бога !!!
1
 
0
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
Виж ко казва тоя:https://***.facebook.com/revolution.time.is.now/videos/381746159448101/UzpfSTE5MzIzMTYyMDcwNjc2MDI6MjMxNDMwNzU4MjIwMTc5NA/?notif_id=1592598371344983&notif_t=feedback_reaction_generic
0
 
4
 
2
Venislav до: julian12
преди 1 година
Няма профилна снимка
Тази статия не е реална просто...
0
 
6
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
"По-иронично е, че САЩ, страната с най-много болни от коронавирус и с най-много смъртни случаи, сега съзнателно разпространяват патогена извън своите граници като продължават да депортират хиляди имигранти, много от които са заразени с COVID-19"Аахахахахахахаха, тия счупиха тъпометър пак.