Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Свят

Сегашната ядрена надпревара е много по-страшна от последната

Единствено търпеливият мултилатерализъм – колкото и не-секси да звучи тази латинска дума на алфа мъжкарите в политиката, може да спаси света дългосрочно

   1| 2    
1
 
4
 
19
khao до: Hahoto
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
по конкретен отговор нямаше как да дадеш... хахахаха!
5
 
1
 
18
преди 10 месеца
Ватьо, Ватьо това ли ти е мъката!? Напиши го на турски Ватьо и ще разбереш разликата. Макар, че се съмнявам, твърде си потънал в собствената ти реалност!
2
 
4
 
17
Dr. Vatnikov до: Hahoto
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Да, зацразлика от Расийка, където се намира най-голямата джамия в Европа и където има огромен процент радикални мюсюлмани, в САЩ религията е християнска.

И едно съвсем скромно въпросче:
В коя държава, която е приятел на Расия или в която Расия е "помагала" стандарта на живот се е повишил и наближил дори най-бедната държава от ЕС?

Конкретно, моля!
2
 
4
 
16
Hahoto до: korn
преди 10 месеца
Корни, твоите "християнски" приятели спасиха Ирак, Либия и Афганистан от ислямските им диктатори и донесоха мир благоденствие и лаврови клонки на обитателите им...
1
 
3
 
15
фиг.1 до: Императорът
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Рейтинг (или популярност) е едно, подкрепа е съвсем различно. И най-инфaнтилната звезда от телевизионно риалити може да има по-висок рейтинг от всички настоящи и бивши президенти. А що се отнася до Сирия, ситуацията е такава не заради руското превъзходство, а благодарение на страхливостта и малодушието на Тръмп, който се изтегли зарязвайки съюзниците си.
2
 
1
 
14
michaelis23 до: be_google
преди 10 месеца
те по принцип не пишат у вестника кат праят нещо, за да се подготвиш за квот и да било, а тва с бомбите и да си подготвен и да си по бели гащи е се тая, защото става въпрос за изтриване на континента ..... :))
1
 
5
 
13
korn до: Императорът
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Асад е мюсулманин, ислям е неговата религия и Алах е неговия бог. Браво на Русия. Руските момчета воюваха и измираха в Сирия за да спасят ислямския диктатор от лошите християни. Алах Акбар.
6
 
2
 
12
Императорът до: фиг.1
преди 10 месеца
Да, правят се проучвания. Едно такова, отпреди 5 години, направено в САЩ, показа, че рейтингът на Вова Путин в Америка е по-висок от рейтингът на тогавашният им пишман-президент - обонгото.
5
 
2
 
11
Императорът до: zelka007
преди 10 месеца
Именно в Сирия се видя на чия страна е превъзходството, прав си. Сега - доколкото знам - радикалните ислямисти, пионки на обонгото, са затворени в един град, а законният президент Асад - който САЩ искаха да свалят, контролира 95% от територията на страната си.
1
 
6
 
10
bgMan до: Hahoto
преди 10 месеца
Ами подготовката му най-вероятно се състои в това да има 1 бял чаршаф да се загърне с него и да запомни пътя до най-близките гробища.