Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Икономист: Студената война между САЩ и Китай е по-голяма заплаха от COVID-19

Светът се насочва към период на “масови неуредици при липсата на лидерство” като резултат от пандемията, посочва Джефри Сакс

2
 
2
 
6
0pk до: Dr. Vatnikov
преди 6 месеца
А имаше ли вариант да не бъдат канени? :D
12
 
5
 
5
Dr. Vatnikov до: be_google
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Ти не бери грижа на Европа, копейник!
Базите са на НАТО и тези в тях са ПОКАНЕНИ, не са дошли ей така!
И са дошли за да пазят държавите си от зелени човечета, за да не стане като в Украйна, Грузия и тн.

Хахавелниците си личите отдалеч, жалко, че няма задължителна снимка към профила, че да е ясно веднага за какви душевно болни и хора с интелект на стрида ги пишат тия глупости!
5
 
8
 
4
be_google до: Ewiak Ryszard
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Русия има бази в 9 страни, което е доста по-малко от фактическата окупация на САЩ спрямо Европа и още 100 страни. Пророчествата на пр Данаил за изпълени с изкплючения на 2. За да си наясно пък с прпоречествата на последната книга от Библията трябва да си наясно какво е Изток , когато си в Гърция и когато си американски пастор популист от Чикаго. Един съвет: не чети и не вярвай на американци за пророчества и вяра!

сложих ти плюс заради вярата ти, но този сайт и тази статия не са подходящи за подобни коментари. Всяко нещо си има своето време и място.
7
 
8
 
3
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Ватник, а кажи ти нещо, нидей придиря на другите. ного съ кефя на твоята интилигентност. в наше село съ събираме вечер на по идна и се ти читем твоите, и гулям смях пада.
4
 
12
 
2
Dr. Vatnikov до: Ewiak Ryszard
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Хахавелник, объркал си сайта.
10
 
2
 
1
преди 7 месеца
Къде отиваме? В Библията се казва: "И [северният цар = Русия от втората половина на ХIХ век (Даниил 11:27)] ще се върне в своята земя с голямо богатство [1945] и ще насочи сърцето си срещу светия договор [враждебност към християните]. И ще действа [висока активност на международната сцена] и ще се върне в своята земя [1991-1993. Разпадането на Съветския съюз и Варшавския договор. Руски войски се завърнаха в страната си]. В определеното време ще се върне [Русия отново ще има военни бази в чужбина. Това означава също криза, която ще затъмни Голямата депресия. Ще се срине не само еврозоната, но и ЕС и НАТО. Тогава също много страни от бившия Източен блок ще се върнат към военен съюз с Русия. COVID - 19 играе ролята на "детонатор" и "катализатор" тук, и ще ускори този процес]. И ще влезе на юг [тя може да бъде Грузия], но няма да бъде както първия път [2008 - Грузия], или като втори път [Украйна]." (Даниил 11:28,29) Но на третия път ще бъде американската намеса и глобална ядрена война. (Даниил 11:30) Това ще започне с етнически конфликт. "Защото ще се повдигне народ против народ", също както през 2008 г. в Грузия. Това няма да бъде Армагедон. Това ще бъде "начало на родилни болки". (Матей 24:7,8)