Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Манучин: Рецесията в САЩ ще приключи до края на годината

Администрацията обмисля нов пакет от стимули в размер на 1 трлн. долара, заяви още финансовият министър на САЩ

0
 
3
 
7
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Реално той и тромбака си мислят, че ще решат проблем създаден от липсата на средна класа, увеличаването на неравенството, липсата на истинска държава за хората с изливането на пари, които скоротечно ще бъдат изсмукани от 0,1 до 1% хора на върха? Евалата... Пожелавам му после ако му се запали къщата, да пробва да я гаси с бензин.
0
 
2
 
6
преди 1 месец
Може и да приключи, може напълно да познае Мануч, може тези наляти трилиони да стабилизират до края на годината икономиката. Това ще помогне и останалата част от света да се стабилизира. Но така или иначе печатането на трилиони по целия свят, невероятната задлъжнялост на държави и корпорации, изострените търговски конфликти, възобновените агресивни амбиции между държавите, във всяка минута може да доведе до нова мощна рецесия.
0
 
3
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Щом е толкоз категоричен да си заложи онази работа и да видим, ще има ли клъцц
1
 
2
 
4
Zlato до: Bones
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Тръмп не смята да им ги взима. Повечето от гласувалите за него са с по пет-шест регистрирани пистолета, полуавтомати, помпи. Точно на тях ще разчита когато демократите решат да го свалят от власт с някой Майдан. Демократите натискат да бъдат отнети оръжията на гласувалите за Тръмп.
0
 
3
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
В края на годината в САЩ може да има и гражданска война, за която определени кръгове натискат от месеци. Интересува ме само едно. Ще вземат ли управляващите оръжията на гражданите. Щото те там се целят.
0
 
5
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ако Манучин счита, че в САЩ ще се запази съществуващият в момента социално икономически модел и нещата ще продължат по старому , то тогава наистина е изпаднал в голямо заблуждение.

САЩ се нуждаят от ПЕРЕСТРОЙКА целта на която е не да съсипе държавата както това се случи със СССР, а да оформи едни нови обществено икономически отношения, които да изправят империята.

ЛОШОТО В МОМЕНТА Е ТОВА, ЧЕ КАКТО В СЛУЧАЯТ СЪС СССР, УПРАВЛЯВАЩИТЕ В САЩ НЯМАТ ПРЕДСТАВА КАКВО ДА ПРАВЯТ и правят това което което могат - ПУСКАТ В ОБРЪЩЕНИЕ ПАРИ ЧИЕТО УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ Е МНОГО ПРОБЛЕМАТИЧНО.

Да наливаш пари без да знаеш КАКВА Е ЦЕЛТА , е нещо като да наливаш вода в пясък и да очакваш нещо да поникне.

Промяната в мисленето на едно общество , в неговият морал и начин на поведение , не е процес който започва днес и завършва утре.
За това е необходимо време и поне няколко поколения, които да променят мисленето и начина на поведение приет от предшествениците им.
За това на Моисей са му трябвали 40 години.
Колко ще му трябват на Тръмп да направи това и ако не друго поне да положи началото на новото мислене и морал в който без съмнение РЕЛИГИЯТА ще е тази която ще е основополагаща при изграждането му.

Краят на всяка империя е белязан със срив в нейната духовност и религия.
Ако САЩ не искат да се превърнат в това което се превърна РИМСКАТА ИМПЕРИЯ в нейния край, в спешен порядък трябва да променят морала на обществото култивирайки нова система в която парите няма да стоят в основата на общочовешките ценности.

ПЕСИМИСТ СЪМ И НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ НАПРАВЯТ ТАЗИ ПРОМЯНА В МИСЛЕНЕТО.
Опасноста от разпада на САЩ е реален , а раждането на нова ИМПЕРИЯ каквато без съмнение е КИТАЙ е факт.
2
 
2
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
"Досега COVID-19 отне живота на над 120 000 души в САЩ." Повечето от които си починаха от съпътсващите заболяваниея или от грешните лекарски практики.