Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Русия не може да си позволи още 15 години война със Запада

Путин трябва да се отърси от наслоенията на Студената война и да посрещне предизвикателствата от изток

   1| 2| 3    
2
 
3
 
26
khao до: georgi_shum
преди 1 месец
Няма профилна снимка
знам ли, той живее до махлата, може да го черпят :))
6
 
6
 
25
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Абе, трол слабоумен, нали видя какво се случи с вагнеровци и в Сирия и в Либия?
Пияните матрьошници в пенсионерския ти мозък може и да изглеждат като великани, но по държавите ги пердашат където ги хванат!
Нещо си забравил май ролята на технологията в настоящите конфликти, отмина времето на джасането с водка и юруша с калашниците!
6
 
6
 
24
georgi_shum до: khao
преди 1 месец
Едва ли има пари за наркотици :) просто е тотален и завършен де.БИлен оли.гофрен :)
Виждаме всички тия *обучени" мъже какво ги правят едни турци в Либия..
4
 
5
 
23
khao до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
абе ти кви наркотици взимаш ? хахахаха
6
 
5
 
22
Императорът до: Императорът
преди 1 месец
Просто поредният сблъсък между фактите и розавите ти мечти, Зелков.
4
 
6
 
21
Императорът до: zelka007
преди 1 месец
След като ти прочетох пост №19, как изобщо да обърна внимание на предния?

НЕ са равностойни !!! В Европа - където биха се водили евентуални бойни действия, Русия може да мобилизира за 24 часа 1.4 милиона бойци само в Югозападния военен окръг - и то подготвени и обучени мъже - а не джeндъри, годни само за гей-парад... а германците плачат, че САЩ щели да изтеглят 10 000 войници и сега Вовата може да дойде да ги напляска !!!
Говорим за конвенционална война - силите са толкова неравни, че натовските "армии" ще бъдат прегазени като с валяк. При "другата" (не дай боже) война - е ясно - САЩ след 20 минути изобщо няма да ги има вече на картата... и всеки друг, който се опита да се прави на герой.
5
 
4
 
20
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Прокопейнишкия слугинаж пак нареден под строй да защитава държавата бензиноколонка, която хем си имала всичко, хем минималната заплата 300 лева...

Нищо, да си го избират пак Малкото Пу, то ще ги довърши отвътре.
3
 
8
 
19
zelka007 до: Императорът
преди 1 месец
хаха ... е те сега прочетох ... "че на тоя етап са неравностойни във военно отношение на Русия !!!" ... пхахаххаа ... не си сериозен ... :)))
3
 
6
 
18
zelka007 до: Императорът
преди 1 месец
:)))

университетът ... https://www.ku.edu/

ранк в класацията ... https://www.usnews.com/best-colleges/university-of-kansas-1948/overall-rankings

професорът (ще ме прощаваш свободен превод е) ... Основните научни и изследователски интереси на д-р Роуланд са в реторичната критика, аргументацията и публичната сфера. Д-р Роуланд и неговият дебатен колега бяха националните шампиони по дебат през 1976 г. за КУ. Той е бивш директор по криминалистика в KU и в университета Baylor. Д-р Роуланд получи наградата „Луиз Бърд“ за дипломирано преподаване през май 2000 г. Освен това е получател на Учението на Уилям Т. Кемпер и наградата на Бернард Финк за изключително преподаване и е двукратен финалист на наградата HOPE. Той също така получи награда за изключителна услуга от адвокатската колегия в Канзас въз основа на работата си в Непрекъснатото юридическо образование за юридическо застъпничество. През ноември 2006 г. той беше отличен от Националната асоциация за комуникация с наградата „Доналд Х. Екройд“ за отлично преподаване във висшето образование. Същата организация го удостои през 2011 г. с наградата за риторичен учен на Douglas W. Ehninger. Той е един от двама души в дисциплината, който ще бъде удостоен с награди за пожизнена награда за стипендия и преподаване. Неговата книга в съавторство с Дейвид Франк, Споделена земя / конфликтна идентичност през 2002 г. беше отличена през 2003 г. с наградата Корс-Кембъл ...

човекът чете лекции по цял свят в разлини университети ... можеш да си го гугълнеш , има лекции и в тубата ... интересно бял е , ако това има значение де ... :))) ... обикновено лекцията му за реториката на Обама е в пълна до дупка зала ... :))) ...

речникът на тромбонът не е необходимо да бъде изучаван , още по-малко да се търси смисълът в реториката му или в начина по който излага идеите си , можеш да го срещнеш на всеки ъгъл , или стоянка на докери . ползва около 400 думи , пълен с паразитни изрази и прилагателни . показателно за човек спрял да чете художествена литература след средното си образование . абсолютен провал на университетското му пребиваване , типичен пример как се пропускат децата на големите спонсори на престижните университети да завършват ... може да бъде даван за антипример ... :)))
4
 
6
 
17
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Китай е жаден за всякакви ресурси. Русия ги има в излишък. Естествено е запада да иска да вбие клин в подобен съюз. Колкото и парадоксално да е и в двете световни войни Москва е естествен съюзник на Лондон и Вашингтон и без нейното участие никой не знае как щяха да се развият събитията. Изправени пред гигант като Китай, запада отново се сети, че има нужда някой да вади кестените от огъня вместо тях и да сдържа Китай. Само дето този път няма да им се получи, както споменатия северен маршрут на корабите към Европа, така и основния жп маршрут на пътя на коприната минава през Русия. Китай не случайно гради флот и авиация за сметка на сухоземни сили през последните 3 десетилетия. Между ядрени държави може да има само прокси войни, а между Русия и Китай е само една Монголия която с нищо не е интересна. Русия сега е в позицията на балансьор между запада и Китай, а за сега изглежда офертата на Китай е далеч по силна. Все пак жаждата за ресурси на Пекин е обусловена от гигантското населението на дракона и 10 пъти по-голямата икономика, а Русия може да намали цифрите до 0 за няколко минути при директен конфликт, което не е в интерес и на двете страни.