Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Русия не може да си позволи още 15 години война със Запада

Путин трябва да се отърси от наслоенията на Студената война и да посрещне предизвикателствата от изток

   1| 2| 3    
8
 
5
 
16
преди 3 месеца
Иначе статията е връх на пародията и направо съчувствам на П. Нейков, дето му се налага да превежда и пуска такива материали, аз щях да изпадна в дълбока депресия и психоделически драматизъм.
Тоя стивънс от Файнейшъл таймс да бяха попрегледали малко статистически данни за развитието на Русия през последните години - колко са се увеличили доходите, също продължителността на живота, нивото на здравеопазването, на образованието, колко се е снижила престъпността, колко е напреднала Русия в Индексът на човешкото развитие... или поне да беше погледнал през прозореца, да се полюбува как дивите орди варвари и вандали - црни примитиви и бели анаркокомунисти разрушават поредния паметник и пак да помисли коя точно нация е в упадък.
"Външният авантюризъм" на Вова бе такъв, че сега Русия е най-влиятелната сила на света в позитивен политически план - а САЩ - най-мразената. Икономиката на Русия така жестоко се срина под обонговите санкции - че страната на практика няма външен дълг, но има огромни валутни и златни резерви.
И Вовата изобщо не се бои от НАТО - наскоро дори натовските шефчета и мозъци в прав текст си признаха, че на тоя етап са неравностойни във военно отношение на Русия !!!
8
 
4
 
15
Императорът до: zelka007
преди 3 месеца
Хахахахах -това е сащанския аналог на пеУнишкия университет, нали? Това, че някакъв анонимник професор (вероятно чер и получил професорство по стратегическо-толерастки причини) е маниак на тема обонго, не значи, че обонгото е казал нещо смислено в целия си живот. То едно време тука и отоло 38 тома речи на Тодор Живков се изучаваха...
8
 
6
 
14
zelka007 до: 0pk
преди 3 месеца
University of Kansas professor of communication studies Robert “Robin” Rowland

хем изучава хем и преподава ... :D
10
 
5
 
13
michaelis23 до: 0pk
преди 3 месеца
мани го "екологичния", тоя си е посипал филийте сабахлем с чубрица от Холандия .... а ние чакаме Бензиностанцията с ракетите на Омре от 2014та, кат гледам не ще .... то и тез Тиквесторо кат видят, че страницата замира и оп пуснат ено преписано тъпотия за Северните орди, щот иначе нема влиза никой да глеа ......
5
 
8
 
12
0pk до: zelka007
преди 3 месеца
Кой бре ги изучава тия речи на Обама? :D
8
 
7
 
11
zelka007 до: Императорът
преди 3 месеца
така е импе , на парада на съвършенството пак се запали безаналогова машина бронетранспортьор ... :))) ...

речите на Обама се изучават , а вовата си прави соарета по националната им телевизия и показва на народът как да яде милинки с извара и да ги прокарва с билков чай ... :)))
6
 
9
 
10
преди 3 месеца
Стигнах до обонгото и "регионалната сила" и си спомних оня клип, в който на някаква среща, държавните лидери на най-развитите страни отиваха пеш нанякъде. Вовата - в центъра на групата говори нещо с вдигнат предупредително пръст и всички го слушат покорно. Обонгото крачи встрани съвсем сам и никой не му обръща внимание !!!! Какво да коментирам повече?
3
 
10
 
9
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Руснаците имат 15г., да намерят втори руснак, който не пие, ако не го направят, ги чака нов "Елцин", който слизаше от самолета и охраната го подпираше.
5
 
7
 
8
Стоян Петров до: terziеv
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Естествено че е фалирала. Фалира като велика сила. Турция
5
 
7
 
7
преди 3 месеца
Че на Путин кво му е ? Важното е дали русианите ще издържат , а те на глад са свикнали