Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Азия

Китай прие спорния законопроект за националната сигурност на Хонконг

Ходът заплашва отново да изостри напрежението между Пекин, Вашингтон и Брюксел

2
 
0
 
4
korn до: michaelis23
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
хахаха от кое село си бе юнак....вие от малцинствата много се разпуснахте..по добре не се връщай и си стой в Турция, че либералните години минават и ши ядете сопата....айде бягай при малолетната си майка да те изкъпи че миришеш на казан
1
 
2
 
3
michaelis23 до: korn
преди 6 месеца
тоз пък кeндзеф НАТО МАТО тъпанaр, те ше го разформироват вече щот Империята гори и потъва оня ми ломоти тука с некви сороспийски Евроггейски "Атлантизми" ..... пфффф я чиба .... ми в родината докат има такива гнъсовe кат тебе мнооо ясно, прокарвам чужди интереси към майкa ти например, то болшинството се изнесе благодарение на такива урoдливи създания кат тебе , глей дан се върнеме да и да оплевим такива незначителни остатъци и грешки на природата дет сте останали там на доизживяване със "съюзниците" ....
3
 
2
 
2
korn до: michaelis23
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Този закон е насочен срещу такива като теб. България е част от ЕС и НАТО. Ти не си спрял да плюеш по родината и съюзниците ни, като защитаваш и прокарваш чужди интереси и пропагандираш размирици.Ако този закон бъде приет у нас, би трябвало да дойдат едни момчета с качулки и да те смачкат като предателска гнида.
2
 
4
 
1
преди 6 месеца
Законът има за цел предотвратяване и наказване на подривни, сецесионни и терористични дейности в бившата британска колония, както и сговор с чужди сили.
----------------------------------------------------------------------
ааа не ве, аз до са не знам кво са чакали тия ?? .... некой да е видел китайски център на Демагогия дома или в Еврогеййовете, дет да плащат и да бунят тълпите щот им налагат мита, под демократичен предлог ? -> ми ньет .... тия ми ти центрове и права и слободи да се удушат и приключват западните простии ... Еее Сашевци започнаха вече тестват цветните революции и те дома ... :))