Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Имената на бизнеса

Яна Илиева: „Войната за таланти“ в IT сектора е по-актуална от всякога

Държавата подкрепя сектори, които нямат бъдеще, а оставя без подкрепа други, които ще са в центъра на икономическото възстановяване, твърди специалистът

   1| 2    
0
 
5
 
14
преди 1 година
Няма профилна снимка
Има и вариант да се смени ръководството по върховете, но твоят пряк началник и неговия началник да са "Путин" и да не взимат отношение по наболелите въпроси, а само да прехвърлят гърч-а надолу. Това беше пък моята причина. Е, да взех малко пари и ми е по-близо. То пък сега от вкъщи от както пуснах децата на градина се родих :). За в бъдеще, които работодател иска да се ходи редовно до офис ще губи служители поне в ИТ. Безсмислено е. Нещо повече вече и от командировки не виждам смисъл при новите технологии.
1
 
3
 
13
george353 до: evtimvz
преди 1 година
Няма профилна снимка
Споко, никой пет пари на дава. Пиши каквото и както си искаш. Тук е като градски ***, колкото з.дници, толкова и мнения. Та и ти не правиш изключение. Така че, пиши и да не ти пука.
0
 
10
 
12
khao до: mrynmryn
преди 1 година
Няма профилна снимка
има го и този момент, но го има и чисто управленския... примерно аз си тръгнах от последните две заради смяна на прекия ми ръководител... след като махнаха тоя/тая дето ме беше назначила и сложита тоталния некадърник, щото е по евтин.... всичко се съсипа... в рамките на 6 месеца целия тийм се смени.. това също е повод за бърн аут.
3
 
4
 
11
преди 1 година
Аз съм от поколението, което само учи Бейсик ,а жена ми помагаше в C++. Рискът за вашата гилдия от к19 е еквивалентно да кръстосате два пъти краката си пред пичът от поддръжка на хардуера стоящ на 5 м от вас госпожа Илиева.Можете обаче да помогнете временно с наемането на слабоквалифицирани кадри за повтарящи се операции. Що се отнася до риска от работа в дома той е най вече в ритъма на работа както при поточната линия.
3
 
2
 
10
преди 1 година
Няма профилна снимка
Извинете за правописа "над(т)делеят, бащиц(с)а, тълп(б)а, свършат ..
4
 
3
 
9
преди 1 година
Няма профилна снимка
За руснаците винаги е било добре да имат един диктатор, бащиса, за пияната ***. Интелигентните руснаци не могат да натделеят над тази тълба. Все още по селата и крайните места се играе комар "на живот". Това е като ти свържат парите залагаш живота си, ако загубиш. И най страшното е, че това се изпълнява. Припомнете си какви събития стават след всяка смяна на бащицата. Така че за туземците по-добре е Путин да си е на власт. А ние, Щатите и Европа да се готвим за война, за да има мир.
0
 
9
 
8
преди 1 година
Няма профилна снимка
"професионалното прегаряне", това го има и когато работиш в офис, дори е доста по-засилено. Двама бивши колеги си пуснаха СВ-та в една нова фирма, тъй като им бе омръзнало от нашия софтуер, от там веднага им предложиха 1к лв отгоре и заминаха. Според мен това е един от основните проблеми в ИТ сферата, често компаниите имат само един продукт и след време ти писва и въпреки, че другите условия са ок, ти искаш да се занимаваш с др проект.
4
 
3
 
7
Dr. Vatnikov до: дядя Вова
преди 1 година
Няма профилна снимка
Явно кризата е дошла и при вас, тролещите копейkaджии, щом си толкова усърден, вечно пръв на барикадата! Е, ако имаше и капацитет да напишеш нещо и по темата, а не само редовните опорки, можеше и да получаваш по 10 рубли на коментар, вместо по 5, ама кво да се прави.
2
 
5
 
6
zelka007 до: zelka007
преди 1 година
що не идеш да живееш в гетото и да не плащаш ток ... :)))
5
 
2
 
5
дядя Вова до: дядя Вова
преди 1 година
У Сливена града голема.