Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Начало

Наистина ли Байдън би бил по-твърд от Тръмп спрямо Русия?

Това е трудно за вярване с оглед на поведението му в миналото, твърди WSJ

   1| 2    
1
 
0
 
17
kane до: Императорът
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Защото всеки го знае, че е ле*ке!
1
 
2
 
16
Zlato до: Императорът
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Като настъпиш някой по мазола трябва да докажеш, че не си искал. Тръмп бая настъпа Байдън с Бурисма и синчето му. Предполагам обаче, че до изборите ще се разкача върху Байдън като за световно. Няма да се учудя даже с Бар да му спретнат някой номер и Байдън да прекара известно време в обяснения пред конгреса за "трудовото" договорче на сина му, уредено от баща му.
0
 
4
 
15
преди 6 месеца
А, значи за всички хора на света има презумпция за невинство, само великият човек е виновен по презумпция и трябва да доказва, че не е камила?
2
 
5
 
14
0pk до: Императорът
преди 6 месеца
Той трябва да докаже, че е невинен, а не е доказал :D
8
 
6
 
13
преди 6 месеца
Кое от гореизброените обвинения срещу Русия и Тръмп беше доказано? - Нито едно !!!!
6
 
5
 
12
преди 6 месеца
Жив да го ожалиш Петър Нейков. За никакви пари не бих се хванал на работата му: да пускам всеки ден такива гнъсни пасквили тука. :(
2
 
2
 
11
khao до: deaf
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
сериозно ли го мислиш, винаги е било ясно че тяхното синьо е ляво, червеното е дясно... виж у нас е малко объркано, ама там си е ясно.
4
 
2
 
10
deaf до: khao
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Именно защото двете партии се бяха оплели като свински черва,(както казваме в България),избирателите бяха много объркани.
Иначе винаги ще има неосъзнати лицемери,които се клатушкат и гласуват ту за едната партия,ту за другата. Но те за щастие са малко на брой и рядко гласът им е решаващ. Тома ми харесва у американците като цяло,че имат нещо като семейна традиция при която цялото семейство от поколения гласува само за една избрана партия.
2
 
3
 
9
khao до: deaf
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
тогава как ще обясниш че едно 7 от 10те най богати щата гласуват за демократите по принцип? разбита се от време на време гласуват и за другата партия... калифорния, ню йорк примерно...
5
 
8
 
8
deaf до: korn
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Краят на това гнусно лицемерие вече свърши. В смисъл,че можеш да мразиш Тръмп,но трябва да гласуваш за Републиканската партия иначе ставаш демократ-социалист. Свърши времето когато Евгени Дайнов се снимаше със Станишев (!) на рожденият му ден,а после пишеше упоителни статии в които се представя за десен и шаман на СДС!!! Тая перверзия вече е минало.
И знаете ли кога стана тази промяна в САЩ специално? Веднага след варварските изстъпления на афро-американците там. Тогава нещата си дойдоха по местата. Преди тези изстъпления човек трудно различаваше коя е Демократическата и коя Републиканската партия. Сега вече стана ясно. Републиканците са десните,консерваторите пазещи частната собственост и бизнеса. Демократите са левите пазещи хората от гетата и искащи "безплатен обяд".