Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Изгоря ли Доналд Тръмп още преди изборите?

Според редица анкети президентските избори вече са предрешени

0
 
0
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Според мен все още не виждаме истинската цена която ще плати обикновения човек в САЩ, за момента в процес на няколко кризи Тръмп горе долу се оправя. Видяхме и как се насират демократите в щати където имат пълен контрол. Демократите ако успеят да се докопат до власта ще имат голям проблем най-вече със собствениците на оръжие и реднеците.
1
 
1
 
5
0pk
преди 1 месец
Изгоре той, изгоре още на предходните :]
0
 
4
 
4
преди 1 месец
Tова са *** статии, ама какво да се прави, всички страни са силни и имат много пари. Мисля си, че финансовите пазари ще кажат кой ще бъде президент, а засега вървят нагоре. Другото е че срещу Тръмп няма силен кандидат , трябва силен кандидат с идеи какво трябва да се направи.
3
 
4
 
3
преди 1 месец
Ааайе пак лайнометитe в действие, то и 2016та беше ***, клоун, то не беха некви изфабрикувани филмчета Симсоните дет още през 2000та знаели че тоз щял да дое и НЯМАЛО да го изберат не беше чудо и пак стана .... Аз не виждам да е изгорел особено с тоя си опонент Жо Байдъна, ако демократите беха остайли дедо Бърни моооожеше и да може нещо верно да стане ама са .... Апропо нещо не виждам оня Блцомбурга и той беше с голямата кошница тръгнал нешо с пеесе млрд. имане ама Кoр ... А Тромпета стане ли пак, мамоу чистката ше е поголовна и световна, напрао мазало .....
3
 
5
 
2
преди 1 месец
След като и предните избори ги определяхте предрешени дори до последните 2-3 часа преди края им, сега - ако имахте поне малко драм и достойнство, просто щяхте да се скриете някъде, палячовци смехотворни.

На тези социологически проучвания НЕ МОЖЕ да се вярва изобщо, първо защото зад тях стоят опонентите на великия човек, второ - защото в САЩ в момента НЯМА свобода на словото - и страшно много хора не смеят да си кажат честно мнението, за да не си навредят, най-малкото да останат без работа. В държава където професор по счетоводство може да бъде уволнен, задето отказал да пише оценки на чepните студенти без да ги изпитва, а утвърден и доказал се като професионалист журналист е принуден да напусне работа, защото се изказал срещу мародерството, колко ли хора НЕ се осмеляват да кажат, че ще гласуват за президент патриот, който води борба с чepния раcизъм, безчинствата и мародерствата на нигъро-***? Но всички тия хора, макар и със страх ще гласуват за Тръмп - защото виждат и в отделните градове и щати, че там, където т.нар. "демократи" командват, ситуацията е тотално изтървана, бандитите безчинстват, кметове и губернатори ги подкрепят, а ушеви началници бездействат. Кой нормален човек ще гласува за управляващи, които подкрепят престъпници, раcисти и мародери ???

а замисляте ли се, че борбата още не е започнала, че не са миняли диспутити... където майсторът на реториката Тръмп, ще направи за посмешище жалкият и стращащ от деменция байдън? А това, че тоя жалкар е затънал до гушата в мизерии в украйна? Това много бързо ще бъде извадено на показ !!!
3
 
8
 
1
преди 1 месец
добре е да се запазват статийки като тая Пурковата и след изборите да се прочитат отново ...