Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Мицотакис: Гърция няма да приеме нови строги условия от ЕС

Според гръцкия премиер страната му е много по-зряла след дълговата криза и ще създаде собствен дневен ред с реформи

   1| 2    
1
 
2
 
14
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Другарката комсомолка Серафима явно е в краен стадий, вкара лъжи на камари в комбинация с разпенени обиди.
Ееех, съжалява тя, сега ако имаше "народен" съд...
Чак пяна и избива на устата.

Дригарко комсомолка, преди да тръгнете да плюете по България, че сме на едни от последните места в ЕС, дали видяхте, че доходите в България са горе-долу двойно по-големи от Расийка?

Същатата тая Расийка със същото това ботоксно джудже начело, на което така симпатизирате?

Това са камъни във вашата градина, другарко комсомолка, защото тези, дето са на последни места в ЕС имат двойно по-големи доходи от уж великата Расийка?!?
Ами то чак смешно става.
2
 
2
 
13
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
На тези тролове, които ЗЪБ не могат да обелят по същество, а само обиждат и гонят, ще им кажа с езика на премиера ни "АЙДЕ чупка към Хамерика, като толкова я харесвате. Ама дали тя би ви харесала?"
Била съв в Москва, Новосибирски, Таджикистан и по-дълго време в САЩ - в 8 щата по тяхна покана. Никъде освен в бедна и проста БГ не ме вземат за комсомолка, макар че не зная кое е ироничното тук. Иронията сте вие - ПЛОСКИ, ЖАЛКИ. Нима мислите, че като гололсовно и просташки говорите срещу всякакава критика, правите добро на родителите и децата си?

Нима не ви е срам, че сме по ВСИЧКИ ВАЖНИ показатели на последно място в ЕС? Снимките на премиера ни шестват по света. Ето днешно заглавие в този сайт:
"България е единствена в ЕС без ръст в търговията на дребно през май
На годишна основа страната ни отбелязва и най-голям спад в Европейския съюз - с 20,4%".

Чакам отжговор по същество от човека с руската фамилия Другаря Ватников. От Стоян Петров НИЩО не чакам.

Досадни сте!
1
 
3
 
12
penman до: serafima
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Хайде *** да се изнасят към Расията. Нямаме нужда от национални продажници.
2
 
3
 
11
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Такива, като другарката Серафима са ясни, плюе по държавата за доходите, плюе по правителството заради корупцията, но в същото време подпиква от кеф и се кланя на Джуджето с ботокса от Масква, нищо, че там заплатите горе-долу двойно по-ниски, а корупцията на извънземно ниво!

Тия комсомолки не плюят, защото искат да излекуват корупцията, а защото искат да дибутат свой човек там, някой гьон на конци от сорта на зеления чорап Десо Радев.

Това е цялата работа, ако някой си мисли, че е от алтруизъм, много се е объркал!
3
 
5
 
10
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Не сте ми интересни, господа тролове. Няма да ви отговарям на вашите "високо издържани научни анализи", каквито всъщност не прилагате. В бедна духом България щом не отговаряш на мнението на някого, хвалещ сегашното (хубаво че избягвате думата комунизъм - 90% са такива), значи са комсомолци, социалисти (деликатно казано) и т.н.
Я се вижте!
3
 
6
 
9
Dr. Vatnikov до: serafima
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Другарко комсомолка, утре до вашата снимка слагат друга снимка, на която има изваден труп от гробището и тълпата *** веднага слага линк между двете снимки?

Още едно доказателство, колко елементарен и глyпав трол си, банкнотите от 500 евро са най-проследяемите банкноти в света!
Явно си мислите, който и да било премиер ще събира пачки и кюлчета подкупи през деня, а вечер ще ги изсипва в чвкмеджето??!

Аман от слабоуми!
5
 
5
 
8
Dr. Vatnikov до: serafima
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Другарко Серафима, живееща още с бригадата през 1979та, където денем събирала мушмули, а вечер се криела в стария фургон със секретаря по политическата част, освен някакви плювни по България, на които всички копейници пригласят като папагали, нещо смислено ще се чуе ли от теб?

Един дол дренки сте и ти и ония двамата глyпци вовата инженерчето, изключително лимитирани интелекти, но напомпани с опорки, лъжи и глупости.
Типични пенсионирани комсомолци, дупeблизци на Малкото Пу.
3
 
8
 
7
serafima до: Стоян Петров
преди 1 месец
Няма профилна снимка
От написаното от вас разбирам, че не сте наясно с генезиса и развитието на кризата в Гърция. И че ЕС ВЪОБЩЕ не знаеше накъде върви Гърция, към кого натрупа дълговете , а за неговите контролни функции да не говорим. Ако са много наясно, ще се хванат за главата с така нареченото усвояване на фондовете им у нас. Оставате на ниво, което изнася на някои - колко са нагли гърците да искат пари (а живеят "яхара"). Но аз имах предвид куража на министър-председателя (освен да се гняви и вечеря с Началниците) да защитава национален интерес.
Засега ви предлагам да не ги упрекваме в наглост, арогантност и нахалство, докато сме втрещени от нашия върховен политик на джипа или проснал се напреко на леглото в съседсство с кюлчета злато, 500-еврови банкноти и ГОЛ пищов.
5
 
4
 
6
фиг.1 до: Стоян Петров
преди 1 месец
Няма профилна снимка
НаСеpaфима е зомбиран социалистически трол. Досега не е написала нито един конструктивнен коментар, всичко което цели е да нaCepе на управляващите, за да си изпълни комсомолското поръчение. На такива няма смисъл да се отговаря.
7
 
5
 
5
Стоян Петров до: serafima
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Какво значи да имаш гръбнак? Това да настояваш едни хора да ти подарят едни пари, означава ли че ти имаш гръбнак а те нямат? Не е ли това наглост, арогантност и нахалство? Не са ли такива всички южни нации? Колкото до гнусното поведение на БайГаньо-премиер се замислих, а кой го харесва и го избира? Вероятно БайГаньо-избирател?