Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Начало

Путин, президентът на Потьомкин

Нарушенията по време на вота не останаха незабелязани и подчертаха нова реалност дори за привържениците му - на съмнителната му легитимност, според анализатор

3
 
4
 
5
khao до: Pyramid
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
законодателство над "международното", връщайки си, де факто, суверинитета.---така е формулирано зада заблуди мурзилажа... реално току що се самоизолира от Света. Но пък от друга страна е добре, щото за първи път си признаха официално, че договор подписан с руснаците не струва и хартията на която е написан.
4
 
3
 
4
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Дай на руския мужик малко национално самолюбие и вяра в добрия Царь-батюшка и той ще бъде щастлив и доволен, а колкото до бедността и несгодите - нали затова е водката.
6
 
6
 
3
Pyramid до: Dr. Vatnikov
преди 11 месеца
А вият, псетата, основно, по една друга причина: Русия прие приоритет нажч вътрешното си законодателство над "международното", връщайки си, де факто, суверинитета. Онзи, същия, дето, пиян Боря продаде с възглада " Бог да пази Америка!" (Не виждам, как биха посрещнали янките който и да е свой президент, извикал в Кремъл "Бог да пази Русия!" Струва мибсе, жив ще го разкъсат.) Ами, не е изгодно, нито е "демократично", рашките сами себе си да управляеват. Съответно, бръмчи цялата продажна ***.
7
 
6
 
2
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Чудесна статия. Бързо целия мypзилаж на барикадата, да защитава джуджето, докарало народа си до по-ниски доходи дори от Македония!
7
 
9
 
1
преди 11 месеца
"Нарушенията по време на вота не останаха незабелязани и подчертаха нова реалност дори за привържениците му - на съмнителната му легитимност, според анализатор"Грешка: aнaл-лизaтор.Тия бланки с нарушения ги имаше като заготовки преди изборите, само да се нанесат някакви конкретни цифри.Мигленче, затуй няма медии, що всички с малки изключения минахте в сферата на платената любов!