Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Начало

EMI: Какви цени на електроенергията може да очакваме на свободния пазар?

Излизането на небитовите потребители на свободния пазар ще съвпадне с икономическото възстановяване и покачването на цените на електроенергията

0
 
1
 
7
преди 10 месеца
нали токът беше скъп, нали искахте либерализация, свободен пазар - халал да ви е! То няма угодия!
3
 
1
 
6
zelka007 до: Hahoto
преди 10 месеца
ти тия СО2 такси ги ръсиш като магданоз на всяка манджа ... :)))
2
 
2
 
5
zelka007 до: vzhekoff
преди 10 месеца
аз имам ли нещо общо с изграждането на енергийната система на БГ и подчиняването и на 5-6 големи държавни дружества ?! а ?! аз ли имам общо с организацията на българският енергиен пазар така , че дори дребен недостиг от сорта на 15-17мВт докарва зверски скок на цената от 200% и нагоре ?! вероятно аз съм ги замислил тези неща ... факт , енергийните пазарите с много участници , дори с преобладаващо участие на ВЕИ производители имат почти двукратно по-ниски цени от българският ... :)))
3
 
2
 
4
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Когато зелето говори за пазар, нека каже колко са предлагащите на пазара ? Какъв пазар е, когато на него ще предлагат двама играчи ? Ще има не просто високи цени, а шоково поскъпване и бунтове.
2
 
4
 
3
Hahoto до: zelka007
преди 10 месеца
Благодарение на СО2 данъка, договорите за гарантирано изкупуване от Американските централи, безумните договори за ВЕИ от първата вълна на въвеждането им през 2012, приватизацията на Електроразпределителните дружества, закриването на малките блокове на АЕЦ Козлодуй, енергийният микс на България претърпя ценово харакири. А народа плаща всичко. Чат-пат някой си драсва клечката, напоен с безизходица, но това е друга тема. Сега идва ред да изпием чашата на Зелената сделка, НПОта, политици, пишман бизнесмени, правоверни медии, вече приблизват шумулящите зелени банкноти, а народа плаща всичко, чат-пат някой се пали, ама нали това е "свободен пазар", демокрация - всеки има право на инициатива, кибрит и попътен вятър!
3
 
1
 
2
zelka007 до: power grid
преди 10 месеца
голема мъка е пазарът , а ?!
3
 
4
 
1
преди 10 месеца
Разгеле най после схванахте едно нещо.Са ше требе да осъзнаете че при студена зима няма перкопанели и няма откъде да се внесе ток..Честито.Затворете и Мариците и бодро развейте нас..сраните гащи на ЕС