Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Годишният ръст на цените на жилищата у нас е под средния в ЕС и еврозоната

През първото тримесечие на 2020 г. те са нараснали с 4,7%, което е най-бавният темп от първото тримесечие на 2016 г., отчита Евростат

0
 
5
 
7
ejko до: zelka007
преди 1 година
Няма профилна снимка
Говорим за качество на живот, качество на градска среда, сигурност и пр. Що се правиш на ударен и говориш за дограми?
0
 
9
 
6
преди 1 година
Няма профилна снимка
Вижте. Всеки път като се върна по работа в София направо ми се доревава. Първо, защото имам не лошо жилище, в някога зелен квартал и второ, защото помня как изглеждаше всичко между 1998 - 2005. В момента столицата ни е едно ПРЕЗАСТРОЕНО, мръсно ци-ганско гето без каквато и да е било инфраструктура и шанс за спасение от вече изсрания бетон.За какви цени, качество и ръстове ми бълнувате? Аз на собствените си очи ли да вярвам или на платени брокерски полюции?
1
 
8
 
5
преди 1 година
нищо, 5-то 3-месечие ще отбележат 20% ръст на годишна база...
5
 
3
 
4
zelka007 до: mrynmryn
преди 1 година
пвц дограма , плочки в банята , талашитени мебели , мрънкаща жена , леко изстудена бира ... колко да е различно качеството ... :)))
2
 
6
 
3
mrynmryn до: zelka007
преди 1 година
Няма профилна снимка
И в Стокхолм са по половин, но ние не сме нито Германия, нито Швеция, дали и качеството е същото?
5
 
2
 
2
zelka007 до: mrynmryn
преди 1 година
не се заяждам , ама виж колко струват средно на квадрат по европата и къде сме ние ...https://***.numbeo.com/cost-of-living/region_prices_by_city?itemId=100&region=150една позната , женена за германец , нема ти казвам за мезонет в приличен квартал на мюнхен , дето са си само немци , нема дори бели заможни мигранти , за каква 7 цифрена сума иде реч ... та леко със сравненията . в берлин в центъра гарсионерите са по половин милион ... :))) ... тука на 100м от НДК мезонет 300кв с гараж е 400 бона ...
2
 
6
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ще е хубаво да пуснете една статия за цените на квадрат в различните държави, заплатите им, лихвените проценти спрямо нашите тук. Тогава ще стане ясно в каква самозаблуда живее брокерО тук.Наскоро показх на един познат, че в САЩ за 70-100к$ в САЩ може да си купиш къща, ест зависи от щата, но тук само на село за тия пари къща. Да не говорим, че не стигат и за апартамент у софето.