Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

България влезе в „чакалнята“ на еврозоната и банковия съюз

Заедно със страната ни в двете структури е приета и Хърватия

   1| 2| 3    
1
 
5
 
28
kane до: data
преди 1 година
Няма профилна снимка
...лошото е че с това по далеко не се постига от русия и турция чисто географски, ако искаш по далеко трябва да стегнеш куфара
4
 
5
 
27
ДХДО до: Dr. Vatnikov
преди 1 година
Няма профилна снимка
Писах от тИлИфона и не съм си играл, да преглеждам поста буква по буква.И в случай, че валутен съвет имаме инсталиран от 1/4 век, ефекта от стабилен курс на валутата е в някаква степен изконсумиран, монетарна политика не можем да водим, значи най-съществения позитив , който може да се очаква е този от ръста и цената на кредитирането.
1
 
9
 
26
преди 1 година
Няма профилна снимка
Разбира се, че кредитите ще станат по-евтини (пише се с В, не с Ф). Това е само едно парченце от плюсовете, които Еврото носи.
3
 
8
 
25
ДХДО до: Dr. Vatnikov
преди 1 година
Няма профилна снимка
Съвсем конкретно уточних, че говоря за закръгляне (нагоре) на цените. Виждал съм как се сменят стари със нови пари, това задължително се случва. Изложил съм после и мнението си, че това няма да има чак критичен ефект, но ще се усети. Ще се усети от хората, които си броят стотинките, а те в тази държава изобщо не са малко. Само пенсионерите са над 2 милиона, но не са само те.Ще повторя и въпроса, който намирам за най съществен : ще стане ли кредита по-достъпен и по-ефтин?
3
 
12
 
24
преди 1 година
Разгеле , най-накрая част от нормалния свят и по далеко от Русия и Турция . Поздравления
7
 
2
 
23
преди 1 година
Няма профилна снимка
Не ни карай да се мразим. Браво Боко? Когато съм гласувал(моля не ме съдете), съм гласувал за него. Това става с ясното съзнание, че и той е лаййно, но поне не рядко.
11
 
7
 
22
преди 1 година
Няма профилна снимка
Браво Боко!Аз не вярвах, че ще стане точно сега в тая криза...явно Боко е много уважаван в ЕС средите.Дано това помогне стандарта на живот да се вдигне и на българите в българия без да им се налага да бягат от там за това като мене
0
 
11
 
21
Dr. Vatnikov до: bgMan
преди 1 година
Няма профилна снимка
Това бяха първите страни, които го въведоха. Вярно е, имаше спекулации.Вече няма такова нещо при всички, които въведоха еврото.Няма как да има вече спекулации, отворен пазар, конкуренция много, цените са ясни.
3
 
14
 
20
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ще се наложи доста голяма група от хора в БГ да си налягат парцалките и да бачкат здраво за себе си и за децата си. Не го одобрявам Борисов нито неговите кухи леки / министри, но това е добро за България. Моля престанете да плашите с спад в стандарта, вдигане на цените, лоши условия и т.н. Всичко е подписано в договора за присъединяване а и е нужно да се контролират банките и потоците пари. За нормалните хора това е добре ...
8
 
10
 
19
bgMan до: Dr. Vatnikov
преди 1 година
За изброените от теб страни не знам но специално в Гърция имаше значителен спад на стандарта, покупателната способност и увеличени цени.Добре е винаги да се споменава че дали ще се отрази на стандарта, покупателната способност и цените зависи не от ЕС, еврозоната или самото евро а от самосъзнанието на родните търговци, производители и предоставящи услуги. Решението ще се взема от тях. И там където има картели ще повишат цените със сигурност.