Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Населението на България се топи най-бързо в ЕС

Страната ни е и с най-висока смъртност в съюза, сочат данни на Евростат

1
 
4
 
7
zelka007 до: Hahoto
преди 9 месеца
казваш щом не съм на твойто съм от шведите , а ?! ... :)))

аз ли направих така в държавата , че след като отвориха границите 1млн се изнесоха ... щото толкова хубаво е било 45г , че едвам изтраяха да вземат паспорт ... :)))

аз ли направих така в икономиката , че децата и внучетата на отряда чавдар да притежават възлови компании ?! ... ами и те както отряда чавадар , пълен провал , то крушата не пада по-далече от дървото . толкова си могат . икономиката и качеството на живот е онова дето кара младите да създават семейства и деца . нищо друго не може . никакви социалистически лозунги и добавки и плащания и безплатни градини и ясли не могат ... има ли читава икономика и се въртят пари , има и деца ... :))) ...

шведите не ги слагай в уравнението , те са привнесена част , елемент дето служи за отклоняване на вниманието от основното . нищо не зависи от тях . размножават се навсякъде в европа и по света . БГ дори не е държавата с най-голяма популация от тях в европа ... :)))

аз лично не виждам демографски проблем в държавата , така както се опитваш да го представиш . проблемът винаги е бил икономиката и е замазван с шведите като оправдание ... :)))
3
 
3
 
6
Hahoto до: zelka007
преди 9 месеца
Така е Зелев, както казва комрад Сталин "Има човек, има проблем, няма човек, няма проблем!" Няма лошо че братята се въдят, а българите умират. Едно време тук са били траки, славяни, прабългари, българи е идва време на братовчедите да са живи и здрави да хилядат, дай Боже и ти като тях ;)
3
 
5
 
5
ДХДО до: Hahoto
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
„Добре, че са братята...”

===

Аз имам обяснение, защо е така при братята ромове. Изглежда, че на нашата територия, положителна демографска тенденция се проявява, само при тежко потъпкване на гражданските права и тотален икономически колапс ... което съвсем ясно обяснява, защо по време на най-черната страница в историята ни – 45 годишния тоталитарен гнет, сме били и най-многочислени.
6
 
6
 
4
zelka007 до: Hahoto
преди 9 месеца
това някакъв голям проблем ли е ?! нищо драматично или апокалиптично няма ... преди около един век сме били доста под това като брой население 4.800.000 ... :))) ... м/у другото коефициента на раждаемост се увеличава ... мноооого лекичко но се увеличава ... качеството на живот е онова дето е важно , а то се подобрява , голямата криза е зад гърбът ни . виж кои са държавите с положителните промили , дето се плодят като зайци ... нигер , ангола , уганда , мали ... :)))
0
 
6
 
3
преди 9 месеца
добре ве нешо прай ли се срещу тая тенденция или само се чешат по мъдeтe? Те тия раоти е хууто че не продължават много дълго ама щом искат да ни нема ок .....
6
 
5
 
2
преди 9 месеца
Добре, че сте в правилната евроатлантическа кошара,
че току виж сте се сетили, че не сте скотонаселение за
затриване!
Спокойно, корабът потъва, евроатлантически ценности ще има за всички!
Както и после земя за делене и остатъци за насилване.
Всичко по реда си...

Има народи без държави от пантивека до сега,
но никога не е имало държави без народ.
3
 
10
 
1
преди 9 месеца
Добре, че са братята, ако извадим тях от сметката и погледнем българския етнос, цифрите щяха да са далеч по-драматични!