Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Влизането в ERM II и приемането на еврото ще генерират икономически растеж

Няма криза, която да е отшумяла за по-малко от две години, прогнозира Васил Караиванов, преподавател в СУ “Св. Климент Охридски”

4
 
3
 
8
ing5rov до: ing5rov
преди 10 месеца
хам-хамкаш ... : )))
4
 
3
 
7
ing5rov до: Dr. Vatnikov
преди 10 месеца
Така е , Лапников ... дето и да идеш ше си добре , все ще се намери чий да *** ...
4
 
5
 
6
Dr. Vatnikov до: Hahoto
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
А така те искам, пяна от зурлата да избива, от напъни чак Ленин да ти се присъни! Човеченце, аз и тук и в чужбина да ида, все ще съм добре. Соц лузърите и на Луната да идете, все ще сте си лузъри.
3
 
7
 
5
Hahoto до: Dr. Vatnikov
преди 10 месеца
Ватьо, ми само ти съскаш и ходиш опи.кан из форума. Като някаква Мара Общата, под всяка новина, да изходиш нещо мириз.ливо от устата си! Радвам се, че живота в БГ те устройва и си щастлив от настоящето светло ежедневие! До 9-то поколение такова щастие да ви гони родата! :))
7
 
4
 
4
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Съскате ли, съскате ли копейници слабомозъчни? Съскайте, колкото повече съскате, толкова по-добре, значи всичко е наред!
8
 
5
 
3
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
ГРОБ генерират само биогазове....виж колко години не могат да минат на другаря Станишев ръста!!!Супернакъдърност се демострира. Корупция....вместо ОФСЕТНИ програми се превеждат пари в аванс за странни самолети. и това НАСРЕД КРИЗАТА!!!! ВЪРНЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ПАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КОПУРЦИОНЕРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
 
11
 
2
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
От години се говори за влизане, но така и не ни приемат. Причината: Крадци, бандити и разбойници, които изкупиха цялата икономика, застроиха цяла България с хотели, палати и сараи, изнесоха 200 млд. зад граница.. и вместо да търкат наровете по затворите те са в управлението на държавата. Няма да ни приемат, само приказват, дори от ЕС отказаха да разследват записите и снимките на Тиквата, произвола на Прокуратурата, геноцида срещу българите. Такъв майстор *** и удобен лакей е нужен на ЕС, а не достоен човек като Орбан например. Мафията може да я свали само и единствено народа, ако чакате от ЕС и САЩ, има да вземате. От ЕС и САЩ много добре знаят, че ако българските политици - продажници бяха допуснали референдум, какъв щеше да е резултата.
6
 
9
 
1
преди 10 месеца
"Влизането в ERM II е политически въпрос. Еврото е политически въпрос. То е единият стълб на Европейския съюз, Шенген е другият. България не е в никой от тези стълбове...""Караиванов коментира и коронакризата, в която се намира глобалната икономика, като отбеляза, че няма криза, която да е отшумяла за по-малко от две години."Инвестора , кажете му на тоя да се гръмне с метата !