Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

С 6,1 млрд. долара за ден Илон Мъск вече е по-богат от Уорън Бъфет

Сега Мъск е седмият по богатство човек в света, като изпреварва и технологичните титани Лари Елисън и Сергей Брин

3
 
4
 
3
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Компания, която за година произвежда по-малко коли, отколкото Форд за седмица и струва над 7 пъти стойноста на Форд - а всички гурута на маркета говорят за оценка на фундмента? Единствения разумен арумент за текущата оценка е да вярваш, че ще открият живот на Марс и Мъск със Space X ще спечели монопол за доставки на Tesla за Марс :) Иначе евала за бизнес нюха му и умението да лови баламурници. Но нищо чудно с темповете на спад на интелект на поселението, до 2025 да стане и трилионер, като след всеки изпушен дйойнт в някой студио, цената на Tesla ще прави флуктоации от няколко стотин милиарда.
4
 
3
 
2
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Бъфет не иска да е номер едно и нокога не го е искал, ако искаше щеше да го е постигнал - той дарява парите си, за да не е спраган сред най-богатите, защото знае, че е мразен за това
7
 
6
 
1
преди 6 месеца
Мошшшшеникът мъск си осигури завинаги място в учебниците по икономика - и поколения наред студентите ще се дивят, как е станал седми (а защо не и трети или дори първи) по богатство на света, благодарение на своята компания, която не е спечелила и долар !!!

Няма такава пародия просто.