Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Румен Радев поиска оставката на правителството и главния прокурор

Президентът призова органите на реда да се придържат към закона, а протестиращите да не се поддават на провокации

   1| 2| 3| 4| 5| 6| 7| 8| 9    
0
 
2
 
89
Dr. Vatnikov до: Pyramid
преди 1 година
Няма профилна снимка
Кои сте "ние", от чието име говориш?
2
 
0
 
88
Pyramid до: Lucifer
преди 1 година
...А ние сме недоскиф, значи...
3
 
6
 
87
преди 1 година
Няма профилна снимка
Радев беше, е и си остава внедрената марионетка на Решетников!
4
 
1
 
86
Pyramid до: Dr. Vatnikov
преди 1 година
...и сигурно, Гешев е Този, Който?Абе вярно, някои сте съвсем встрани.
1
 
5
 
85
Sokratus до: Dr. Vatnikov
преди 1 година
Разбира се, че ще променят нещо едни нови избори. Промяната няма да е революционна, а еволюционна.Нали има разлика между джебчии, банкови обирджии и бандити! Е сега ми управляват смесица от бандити и банкови обирджии и е добре да станат джебчии! Както ежедневно си чистим домовете и ходим на работа, така и ежемесечно трябва да обръщаме внимание на политиците си, че трябва да мислят за нас и да работят за нашето благо.
3
 
2
 
84
преди 1 година
Няма профилна снимка
Рундьо Рублата, виден интелектуален импотент и ***, освен за кукла на московски конци, за друго не става. Менталния му капацитет не достига за повече.Сега проблемът на гаспада социалистите е коя фигура да покажат, който да вдъхне доверие, ама такава нет!
2
 
3
 
83
sgg211 до: Oбичам България
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ти президента с някакви мутри и назначени олигарси ли опитваш да сравняваш?
0
 
2
 
82
Pyramid до: Oбичам България
преди 1 година
Рахатлъкът на престъпниците не ме вълнува, в т.ч.на премиера и онези зад него. Да, ама Гешев точно тях някак глупаво ги изпусна да се покрият зад граница, а смачка двеневинни женици, дето, им подхвърлиха един плик с пари. Нищо до край не докарал като прокурор, затова, направен главен такъв. А що Радев бил седнал с БСП , да питаш, е нелепо. Виж кой го изтегли до тук, и не сесе чуди.
3
 
1
 
81
преди 1 година
Няма профилна снимка
Очевидно последните години се наблюдава сблъсък на икономически кръгове. Дори Иван Гешев да обслужва интересите на един от тези кръгове не виждам защо трябва да протестирам, че на някой престъпник му е развален рахатлъка. Може ли да би обясниш защо трябва да пускам сълзи за Баневи или Божков? И защо президента "седна" на масата с БСП, Коста Копейкин и другите рубладжии дикани през годините като неадекватни? И защо никой от протестите не казва каква е алтернативата? Оставка, никой не става, анархия? Кой печели от това?
2
 
3
 
80
Pyramid до: Oбичам България
преди 1 година
Чакай-чакай, кой кого оправил? И защо е този хъс в дразненето на президента, на гражданите? Явно, решил наш Иванчо, че Ще го научи, Кой командва тук. ? Ако сам Гешев не бе заченат (като явление) в лъжа, хайде, както и да е но, мазен към явни бандити и директно гаден към останалите... Не се връзва. Липсва му интегритет на главния прокурор. Аз, на такъв, градината с доматите си да ми пази, не бих поверил. Говорящата бухалка с каскет. ХА !