Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Румен Радев поиска оставката на правителството и главния прокурор

Президентът призова органите на реда да се придържат към закона, а протестиращите да не се поддават на провокации

   1| 2| 3| 4| 5| 6| 7| 8| 9    
2
 
4
 
79
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Значи като оправиха Цветан Василев, тишина. Като оправиха Баневи, Арабаджиеви и Черепа - тишина. Ама като почнаха на президента схемите - позор. Избирателна е прокуратурата или протестите?
2
 
2
 
78
Pyramid до: dr.5rov
преди 11 месеца
На мен този, на когото всички залагат, някак не.ми се вижда нито сигурен, нито достатъчно убедителен ама виж, БХ, щом се е ошашкал... Ей тези, формалните началници, станали такива по...недоразумение, най-ме притесняват. Обяснявам аз, че трябва да овладее инициативата, излиза нашият, казва две-три сладки приказки, гарнира с мутри, вън! и потапя за следващо нвиване на пружината. Къдебе Духът, къде е Вярата, къде е убедеността в правото дело и себеотрицанието, все ми убягва. Чини ми се, Корнелия ще дойде по-големият мъж от двамата.
5
 
2
 
77
Dr. Vatnikov до: khao
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Всички партии претопяват талантите и ги моделират по сеой образ и подобие.За да са верни кучета.И най-качествения човек или бива премоделиран или изплют от системата.Нови избори няма да променят НИЩО.Докато не сменим избирателната система с поне 50% мажоритарен избор, нов тип хора няма да видим.
1
 
1
 
76
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Нинова внася вот на недоверие в сряда (16.07) и призова за масов протест. Бойко, 2 мб им плати за какво? Излез и кажи кои са сценаристите, ама не Доган и БСП, онези истинските "партньорските".
1
 
2
 
75
khao до: data
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
.... викаш немаме шанс да си вземем държавата от мутрите и за това да не правим нищо... как живееш с това робско мислене незнам!
1
 
2
 
74
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Бойко има срок до 16-ти https://bg.usembassy.gov/security-alert-u-s-embassy-sofia-bulgaria-july-11-2020/
5
 
2
 
73
преди 11 месеца
Слезте на земята - ГЕРБ , ДПС , ВМРО - три добре организирани партии срещу разпадащо се БСП , Нищо незначеща Да България , Радев който няма никой зад гърба си освен жена си , Славчо , Мая + платените агитки на Божков . Не знам как е според вас но този мач вече е свирен
2
 
1
 
72
kane до: khao
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
и аз изгубих няколко хиляди от спада на монбат и не ми се нрави, но който не спазва закона трябва да се изправи пред съда според мен. И се радвам, че има кой да го направи, защото да спиш на заплата в офиса е най-лесната работа за един прокурор по време на епидемия.
1
 
2
 
71
khao до: kane
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
жалко че не си, много общи неща и приказки си написал ...може би желания, но господин гешев ще те разочарова по всяко едно от тях... :)продължавай да мечтаеш.... мечтателите винаги са добре и са щастливи !
6
 
2
 
70
kane до: khao
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
не съм,Не ме интересува кой е ляв, кой е десен, кой е бивш и настоящ - искам да работи в полза на родината и хората. Ако го прави - аз го подкрепям - това е, просто е. Ако човек подхожда без предразсъдъци ще може да дава доверие. Зная че българите са недоверчиви по природа. Дайте да работи Гешев - ЕС очаква милионери и политици в затворите, за да е ясно на всеки че никой не е над закона. Затова Гешев има моя кредит на доверие - от дестеки години чакам такъв прокурор... и сега като го имам, най-накрая искам да му помоган с подкрепата си в тежката му работа в името на народа!п.с.предпочитам силна държва отколкото силни мутри и бизнесмени.дори да има някъде проблем - има избори, народа да гледа и корегира. Дадеш ли влстта на богаташите - става тирания поколения наред и фашизъм - от мафията отърване няма. Властта е в народа, когато държавата е силна