Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Румен Радев поиска оставката на правителството и главния прокурор

Президентът призова органите на реда да се придържат към закона, а протестиращите да не се поддават на провокации

   1| 2| 3| 4| 5| 6| 7| 8| 9    
2
 
4
 
39
фиг.1 до: khao
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Което не отговаря на въпроса ми: Коя политическа сила подкрипяш и има ли изобщо такава? Моля, недей повече да отклоняваш въпроса. Но ако не ми отговориш, или кажеш, че не подкрепяш никого си запазвам правото да те попитам за политическите ти убеждения и няма да се задоволя с твърде общи отговори.
7
 
4
 
38
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Вижте сега........президент, министър-председател и председател на народното събрание шоумени - това е в реда на нещата, защото им е необходим електорат. Но главен прокурор водещ клоун на България, наистина ни идва в повече.
4
 
6
 
37
фиг.1 до: Antikvar
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Хората искат да ги управлява партия, която има политическа програма. А "Мразя Бойко" не е управленска програма!
1
 
3
 
36
mrynmryn до: фиг.1
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
4% от 2м е повече от 4% от 1млн. Според мен ако нямаш основно, не плащаш данъци, не трябва да имаш право да гласуваш. След като ти не внасяш в тая държава, защо да имаш право да решаваш, кой да управлява парите в нея, някакви дето от 10г не са стъпвали тук, още гласуват, защо? Като цяло, системата има нужда от сериозен преглед, в момента е неефективна.
4
 
3
 
35
khao до: фиг.1
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Аз например имам по-голямо уважение към хора, които демонстрират в подкрепа на нещо---виждам и не го оспорвам, ти подкрепяш мутрите и крадците... ние сме против! креативен си!
2
 
7
 
34
Antikvar до: Стоян Петров
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Даваш ли си сметка че в България в момента има уникално за света явление - протестен вот срещу....опозицията. ГЕРБ не печели защото хората харесват Тиквата. Хората предпочитат да ги управлява тикви вместо злобеещи хейтъри, грачещи мисирки, провалили се политически лидери и некадърни ПРи
1
 
3
 
33
mrynmryn до: Antikvar
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Не и от финансова гледна точка. Да речем ги намалим с 20% са 48 човека. При 4200 на месец (и то ако не са в комисии), това са почти 2.5млн на година, като това не вкл неща от сорта на жилище/пътни и тн., на държавно ниво не е толкова голяма сума, но има по-добри каузи от депутатстването. Има някои, особено от БСП-ту, които друго не са работили, цял живот на държавна работа, време е и това да спре.
3
 
3
 
32
фиг.1 до: mrynmryn
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Ами, не е точно така, защото съществува 4% бариера и колкото по-малко хора гласуват, толкова е по-непреодолима. А за броя на депутатите не е нужно да ме убеждаваш, аз дори съм съгласен броят им да се определя в зависимост от избирателната активност.
1
 
3
 
31
mrynmryn до: Стоян Петров
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Аз съм от тия, които ходят да си драскат бюлетината, защото не харесват никого, но и за да се знае, че не ги мързи, да ходят да гласуват, но и осъзнавам, че някой трябва да ни управлява. Ако можех да избирам, щях да избера германци или швейцарци, но не и местни, поне не и докато не се направи партия с млади хора, която не лиже чужди задници. В момента такава няма.
1
 
5
 
30
Antikvar до: mrynmryn
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
дали ще са 240, 540 или само 40 разпределението им ще зависи от разпределението на реално подадените гласове. Но не и от не гласувалите. дали правителството ще се избира с 121 от 240, с 271 от 540 или с 21 от 40 пак ще зависи единствено от тези които са отишли да гласуват и са гласували за някого