Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Вицепремиерът Дончев: Не обмисляме оставка на кабинета

В дневния ред на правителството са епидемията, икономиката и икономическата криза, заяви социалният министър Деница Сачева

   1| 2| 3    
1
 
2
 
21
крас до: abdul
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
https://www.youtube.com/watch?v=a6uZ5zHW8IA
1
 
3
 
20
крас до: Mike Florida
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
ПРОСТАТА ИСТИНА :
https://www.youtube.com/watch?v=a6uZ5zHW8IA
2
 
6
 
19
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
ОСТАВКА ???

Имате ли разрешение от този който е "ИНСТРУМЕНТА НА ВЛАСТА , КОЙТО РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ НА ФИНАНСИРАНЕТО В ДЪРЖАВАТА" ?!

Вижте това клипче: https://www.youtube.com/watch?v=a6uZ5zHW8IA

"ДОГАН КРАТКО И ЯСНО" !!

Кой даде без пари ТЕЦ Варна на селянина от Дръндар ??
Кой прехвърли студеният резерв на държавната ТЕЦ 2 на ТЕЦ Доган

Какво ще кажат по този въпрос довчерашните членове на ДПС - Влади Горанов и Караниколов?
Ккаво ще каже Теменушка ?

Ако махнем маската на Борисов , ще видим едно правителство на ДПС
, а копулентното дете Пеевски скоро ще се превърне България в ПЪРВАТА ЧАСТНА ДЪРЖАВА.

Защо пък да не го направи, след като Борисов няма нищо против това?!
Някакви си там протестиращи досаждат , но и на тях ще им мине.

НАИСТИНА ЛИ ТАКА ЩЕ СТАНЕ?!
1
 
5
 
18
sultan до: Hahoto
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Напротив. Не одобрявам нито едно от нещата, за които споменавате в поста си. И никъде не съм написал, че смятам описаните от Вас неща за правилни.
2
 
5
 
17
Hahoto до: sultan
преди 9 месеца
Недоумяваш за действията на президента, но нямаш критичност към действията на останалите. Т.е правилно охраната на НСО се опита да потопи Христо Иванов на Росенец, на държавна - българска земя. Правилно е прокуратурата да влиза брутално и демонстрационно в президенството, като в екшън филм, все едно има талибани вътре. Правилно е да се докарат автобуси със защитници на Росенец и пред Министерски съвет. Щом така смяташ, че е правилно, няма лошо, някои обаче мислят по-различно.
1
 
4
 
16
sultan до: zelka007
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Напълно съм съгласен, че ДПС целенасочено кове кадри - нещо което на другите партии някак не им се удава. Споменавам го не за друго, а защото съм го виждал наяве. Сигурно е въпрос на народопсихология - нещо, в което не съм специалист, но ако отидете в район, населен с етнически турци и имате възможността да общувате с тях или влезете в някакви по-дълбоки взаимоотношения, няма как да ви убегне фактът, че живеят по-задружно от българите и изпитват истинска благодарност и признание към този, който им подаде ръка в труден момент.
Колкото до ГЕРБ, при все че съм върл противник на лидера и политиката им, за която няма да влизам в подробности, не смятам, че за момента имат някаква разумна алтернатива. Недоумявам и как един президент на демократична държава, доколкото такава е България, може да се изтъпанчи и призове хората към сваляне на правителството. Като си толкова смел - назови имена, а не стой зад изтрити шаблони, които да размахваш гръмко наляво и надясно и да вдигаш юмрук в стил "Венсерос" (Ще победим!)
1
 
8
 
15
Hahoto до: Стоян Петров
преди 9 месеца
За това Стояне тия на върха ужасно се стараят хората да нямат избор - да избират между главите на една и съща ламя. Защото уж имаш демократичен избор, а всъщност нямаш никакъв. И стават все по безочливи и нагли, все по безпардонни, все едно тоя народ и тая държава е техен. Все повече се вижда че тяхната идея е не да служат на народа, а народът да служи на тях.
1
 
7
 
14
Hahoto до: Стоян Петров
преди 9 месеца
Има хора Стоенски, които са свикнали с това статуткво, подредили са си живота, напаснали са го. Да знаят, че не е много добре, знаят че това не е истиската демокрация, знаят всичко, но светът им е подреден. За тях тази промяна е скок в неизвестното и се страхуват. Има много хора - държавни служители, администрация, държавни фирми, за които всяка промяна на системата крие риск, те също знаят още подобре, колко е бъгаво всичко и колко много усилия и енергия е нужно, за да се поправи, но понеже всичко им е подредено, живеят ден за ден. Има и много млади хора, на които не им харесва това положение. Те не харесвата нито една от тия партии, нито олигарсите, нито поръчковите новини, но искат да живеят тук в България. Тия са последният лъч надежда за тази държава, защото на крилете им е енергията на младостта, от тях всяка власт се страхува най-много и за това им предлага Терминал2 или гледа да ги задуши всячески. Има страшно много народ, който успешно е маргинализиран в нашето общество, станал е удобен, послушен, трябва му малко и не иска нищо по-хубаво. Настоящата ни държава, в този си вид, би искала всички да сме като тези последните и работи много по въпроса!
2
 
8
 
13
преди 9 месеца
според мен Бащицата , няма да подаде оставка . твърде са малко протестиращите , много неясни и общи като политически искания , няма изявени идеи и лидери дето да ги налагат . добър ход би било да се излъчат фигури от протестите и да се назначат в управлението , непродуктивно но пак е нещо . като цяло имаме 1 година да се организираме ... :))) ... ако не , Баце е в пълното си право да продължи да управлява ... мая , слави , радев имаха години пред себе си да станат политици и да се организират със смислени послания и екипи . гола вода са горките за съжаление ... иде ми да се ударя през ръката , ама ще го напиша . дпс е ЕДИНСТВЕНАТА партия в БГ която инвестира дългосрочно в кадри за управление и има дългосрочна визия за това да има подготвени хора за заемане на държавни длъжности . навремето Костов ги беше подкарал също , подготовка на кадри и създаване на база от хора , но там люспенето го отнесе ...

мислете и се организирайте , с голи лозунги и плакати нищо не се постига ... :)))
2
 
8
 
12
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Единствено скромността, възпитанието и вродената интелигентност ме препятстват да посоча себе си. Можеже да се досетиш сам.
PS На неразбиращите, ще обясня че съществува и самоирония. По твоята логика ние няма да доживеем промяна, защото няма кой да смени Баце. А ако Началника го призове при себе си, ще закриваме държавата ли?