Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Кризата е идеалното време за повишаване на заплатите

Плащането на достатъчна заплата може да помогне на бизнеса да се конкурира и да просперира в икономиките, движени от потребителското търсене

   1| 2    
3
 
2
 
13
фиг.1 до: khao
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Данъци плащат хората, които създават стойност. Заплатаджиите не създават стойност, те просто си продават труда. Работодателите са тези, които превръщат труда в стойност. Но щом си решил да игнорираш аргументите ми и да продължаваш да се самозаблуждаваш, твоя воля. Явно дълбоко в себе си осъзнаваш, че съм прав, иначе нямаше да се дразниш толкова и да прибягваш до обиди - последното оръжие на губещите.
1
 
3
 
12
khao до: фиг.1
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Вие пък какви данъци плащате? Данъкът върху доходите и осигуровките ви ги плащат работодателите, ДДС и акцизите ги плащат търговците
---
всичките данъци и акцизи ги плаща крайния потребител и работника... не говори глуупости, вече ни доказа че си доволно тъъп.
2
 
2
 
11
bgMan до: фиг.1
преди 3 седмици
И докато ние си приказваме тук американския посланик взел че отишъл в Министерски съвет да инструктира вожда на местното индианец.
3
 
2
 
10
фиг.1 до: bgMan
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Ами, не мога да кажа, че съм съгласен с интерпретацията ти, но ще следя събитията с интерес. Според моето мнение, доходите ще продължават да намаляват и то не само у нас. Но нека да видим кой ще се окаже прав. Лично аз бих желал да си ти.
1
 
3
 
9
преди 3 седмици
Май някои се усетиха, че изтърват балканите и сме на ръба да започне патакламата след която има опасност за нови завои към Русия и почват да намекват че е време за увеличаване на заплати и доходи.
Иначе може да има бая про-западни магнати и "демократи" избити с камъни по улиците.

В Германия например няма недоволство защото по време на пандемията немския бюджет пое изплащането на заплатите до 4000 евро само и само немците да си останат мирно и тихо по къщите.
А тука какво направи правителството за народа си - неква *** схема 60/40 и то предимно за ГЕРБ-аджийски фирми или корумпирани "работодатели".

Та зрелищата ни са предостатъчно. Трябва поне 50% увеличение на доходите за всички работещи. Хората не ги интересува положителните бъдещи перспективи от приемането ни в ERM 2 и по-късно в еврозоната. Увеличени доходи СЕГА!
5
 
2
 
8
фиг.1 до: khao
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Вие пък какви данъци плащате? Данъкът върху доходите и осигуровките ви ги плащат работодателите, ДДС и акцизите ги плащат търговците, ти най-много данък сгради и МПС да плащаш, което е нищожен процент от доходите ти. Да се разписваш на някаква хартийка не значи да плащаш данък. Някога подавал ли си данъчна декларация? Ако не, за какви данъци бълнуваш? В България данъци плащат търговците, инвеститорите, самонаетите / свободните професии и земеделските производители. А заплатаджиите само си вдигат самочуствието, въобразявайки си, че имат принос към бюджета.
4
 
1
 
7
khao до: фиг.1
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
не сигурно, ами на 100%..всичко на тая планета е свършено от човек на заплата... поне от както отмениха робството... и поточната линия на Хенри Форд е направена от човек на заплата.... даже скъсания ти бизнес ще бъде спасен от хора на заплата.
мярката 60/40 се финансира от данъците на тия със заплатите.
Така че, гнидо неблагодарна... що не вземеш да покажеш малко уважение, към хората от които зависиш!
0
 
4
 
6
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Моята я вдигнаха през април, голям просперитет падна.
0
 
4
 
5
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
да.. Липсата на храна е идеалното време да надебелеете ;)
1
 
3
 
4
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Разсъждения - на търкалета.