Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Един американски филм на ужасите с участието на Доналд Тръмп

Грешните ходове на американския президент костват живота на хиляди американци, докато самият той се възприема като най-голямата жертва

   1| 2| 3    
1
 
1
 
21
khao до: Императорът
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Как реши, че Доналд е расист - какво расистко направи?
---
всеки глуупак е расист... ти, доналда.. примерно.
1
 
1
 
20
khao до: Императорът
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Само помисли например колко телевизионни формати имитират неговото шоу "Чиракът"
---
абе ти верно си много спрел... това шоу е толкова на тръмп, колкото стани богат е на Ники Пънчев.
Тръмп е бил водещ на заплата там...
1
 
1
 
19
khao до: Императорът
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
прав си... не са ПЕТ, а ШЕСТ
повтарям за по глупавите е цифри... 6!
толкова пъти е попълвал Chapter 11

не аз, а съда го е определил като такъв. чрез съдебно решение... неколкократно е осъдеждан за различни измами по бизнесите си и срвщу партньори.
1
 
2
 
18
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Хората не се бунтуват срещу науката. Науката е тази, която крещи, че вирусът е една голяма измама.
3
 
2
 
17
Императорът до: Стоян Петров
преди 4 седмици
Страшно превъзмогване на простотиите - кметове и губернатори отказват да защитят обществения ред и собствеността и живота на гражданите, само за да напакостят на президента. Тръмп е прекалено демократически, до мозъкът на кокълите възпитан в американския ред.... т`ва ако беше руснак или немец, щеше да им разкаже игричката. Аз щях да обявя режим на Дуче, да мобилизирам армията, арестувайки най-напред предателите в генералитета - и после: губернаторите и кметовете, които вместо да си вършат работата, толерират мародери, бунтовници и бандити - арест, съд за държавна измяна и - на стадиона !!! Защото да застанеш на страната на бунтовниците и престъпниците, които тероризират хората и съсипват държавата, за да направиш мръсно на президента, това си е точно държавна измяна и трябва да се наказва със смърт.

Но Тръмп е прекалено мек за тая работа. Даваш пример с императори - там как се е действало със сенатори, изменили на Рим? - имали са късмет, ако просто ги окълцат, вместо да ги ковнат заедно с бандитите.
1
 
3
 
16
Императорът до: zelka007
преди 4 седмици
Как реши, че Доналд е расист - какво расистко направи? А, сещам се - отвори милиони работни места... това да накараш nигъp да работи, вместо да лежи на социал цял живот, то си е най-висша проба расизъм, нали така?
3
 
2
 
15
преди 4 седмици
Само помисли например колко телевизионни формати имитират неговото шоу "Чиракът". Рейгън... кой беше тоя рейгън - имам предвид преди да стане президент? - Ами общо взето НИКОЙ !!!!

Единственото което успя, е да срине СССР, който така и така беше в дупка - и бе оглавяван от поредица сенилни старци и накрая - национален предател като оня с лекето на челото. Ако рейгън имаше насреща си господин Вова - щеше да си счупи главата.
4
 
0
 
14
преди 4 седмици
И кога точно е фалирал ПЕТ пъти? Фалира веднъж. Как точно го определяш като измамник? Що не кажеш направо, че е фалирал 55 пъти и че се занимава с телефонни мошшшшшеничества?
Тръмп бе прочут по целия свят много преди да стане президент - както с прекрасните си сгради, така и с шоутата си и с книгите си. Много от настоящите процеси и проблеми в икономиката и финансовата сфера, този велик мъж уверено предрече още преди 15-20 години - а "експертите" чак сега ги "откриват" !!!
1
 
1
 
13
khao до: Petar2015
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Много години се мъчиха с ваксина за обикновен грип.
---
неук, грипа не е корона вирус... друг тип е. плюс това грипа има дузина различни щама.. кво искаш.. и тоя да мутира в 50 щама зада станете прави?
0
 
0
 
12
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
ето ви нещо весело с Тръмп... не може само лоши неща
https://en.m.wikipedia.org/wiki/WrestleMania_23#/media/File%3AWrestleMania_23_event_poster.jpg