Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Газопроводът "Балкански поток" може да не бъде завършен

До момента страната ни е изхарчила 650 млн. евро за втората тръба на газопровода, казва енергиен експерт

   1| 2    
0
 
0
 
17
0pk
преди 10 месеца
Така си е, американците политизират проекта и после си оправдават акциите с това. Докато им "скачат и викат чик-чирик" така ще бъде.
3
 
3
 
16
Dr. Vatnikov до: Frosty
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Да, ББ заслужава да си поеме отговорността, че допуска московски проекти в България! Всеки знае, че икономиката се ползва с политически цели в Расия, затова нищо от тези проекти не трябва да се допуска! И още нещо - изкуствения монопол на Лукойл да се премахне веднага! Дали има български политик, който да наложи монтирането на измервателни уреди в Лукойл и който да разбие монипола с данъчните складове?Веднага гласувам за него! Пс. - от първите 3 партии няма да е.
2
 
3
 
15
Frosty до: Dr. Vatnikov
преди 10 месеца
Ватников, щом казваш, че Турски поток е на Путин, значи Борисов и герп сте про-руска партия, обслужваща интересите на Путин и Ердоган, и трябва час по-скоро да бъдете свалени от власт и разкарани от управлението на страната.
2
 
3
 
14
cherney до: sgg211
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Какво им е на съюзниците? От години е ясно, че тези тръбопроводи целят да бъде заобиколена Украйна. А защо е необходимо това? Когато Украйна не транзитира руски газ, окупирането й, респективно война срещу нея, е далеч по-реалистична цел за Кремъл. В тази връзка, строежа на тези тръбопроводи стана възможно благодарение на напазарувани политици в ЕС - в Германия, Унгария, България. Да строим тръба, която обслужва Газпром, а на всичко отгоре и да платим за това е решение, което може да вземе напълно некомпетентен и глупав политик, или корумпиран такъв. Или и двете заедно - глупав и корумпиран. Колко евро плаща германския данъкоплатец, за да бъдат строени тръбопроводи към Германия? Нула евро - това е отговора. Това се отнася и за турския данъкоплатец. За разлика от тях, нашия Барба Ганьос строи тръбата с пари на българските данъкоплатци. Виждаш ли някаква разлика? Все едно аз и ти да се похвалим с нова кола, но аз да съм я платил, а на теб да ти е подарена. Борисов трябва да бъде съден заради този проект
2
 
1
 
13
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
"Идеята на двата проекта е да затегнат обръча, за да няма възможности за доставка на газ извън този от Русия." Това изречение ми обърка смисъла. Мислех, че опъват тръба, но явно е някакво заградително фортификационно съоръжение. Отде ги копате тея "експерти"?
5
 
3
 
12
Dr. Vatnikov до: Frosty
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Абе, празна глава, чий проект е това газопроводче, бе?!Дали не е московски?Ние за наша употреба си имаме съществуващ газопровод и интерконектор, другото е транзит за ***.
2
 
5
 
11
преди 10 месеца
Току-що 2 милиарда отидоха на вятъра и изгоряха с поредния провален проект на Борисов.Банкянският боkлyk ще поеме ли политическата отговорност за проваления му проект, и за изгубените пари на данъкоплатците, или пак ще каже, че са виновни комунистите/Станишев/руснаците?
5
 
4
 
10
korn до: фиг.1
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Мурзилите не четат статии. Те живеят в единт техен си свят. Мурзилите нямат родина, корени и националност. Те са създадени да защитават руските интереси. И тъй като руските интереси опират само до три неща-продаване на суровини, продаване на оръжия и войни, мурзилите не са сложни машини, а имат три функции които изпълняват автоматично.
6
 
6
 
9
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Мурзилите пак изтупаха от прахта самолетната тема, която впрочем няма никаква връзка със статията. А това, че някой ни изнудва да харчим милиарди за съвсем ненужни тръби явно не ги притеснява.
5
 
6
 
8
дядя Вова до: sgg211
преди 10 месеца
"С такива съюзници врагове не ни трябват." 1000%