Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Марк Рюте рискува да повтори грешките на Дейвид Камерън

Премиерът на Нидерландия заема твърда позиция спрямо ЕС, което в краткосрочен план може и да му печели точки у дома, но в дългосрочен насърчава евроскептиците

0
 
2
 
7
khao до: serafima
преди 1 месец
Няма профилна снимка
как съвецката ти кратуна извртя моята критика към Холандия, и е изкара като защита на айдука ББ ... ще остане загадка!
написа ли в гугъл холафски сандвич? прочете ли кво пише? .... не!
2
 
5
 
6
serafima до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Може ли да излезете от този общ, абстрактен и иносказателен изказ и кажете нещо по-конкретно за кражбите на Нидерландия, защото едни не знаят, а други, които са живели с години в Нидерландия, не споделят това?
Иначе е лесно да се кажат много неща. Толкова лесно е да се каже, че Борисов говори отлично английски, че НЕ КРАДЕ, не безчинства като премиер, но ни се знаем, че не е така. Айде .....ъъъ аз имам торта сахАр.....и като се върне от смешното и унизително положение в Брюксел, са прави на национален герой.
0
 
3
 
5
khao до: korn
преди 1 месец
Няма профилна снимка
замислял ли си се защо повечето корпоративни централи за Европа са там.. гугълни какво е холандски сандвич!!! беше бяква тяхна схема за криене на данъци. Търговци и измамници от векове... не се лъжи по лъскавата витрина... не изкарват най много тия дето работят най много, а тия дето крадът и мамят най много...
не си ли чувал лафа че не се забогатява от заплата. :)
0
 
6
 
4
korn до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Кви далавери правят холандците? За италианците знам че от години искат да харчат повече отколкото изкарват и някой друг да плаща. Не виждам и никва логика да взимат повече пари от другите щото имали повече умрели. Важни са живите. Икономиките на всички в съюза бяха засегнати от пандемията. Французите и испанците и на тях все някой им е виновен, но не и те.
2
 
4
 
3
khao до: korn
преди 1 месец
Няма профилна снимка
или да ги почерпи по един холандски сандвич... нека първо те да спрат да мамят и тогава да дават акъл на другите.
1
 
5
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Някой трябва да дърпа ушите на Франция, Италия и Испания от време на време. Повече Европа значи повече равенство, не солидарност към някой който редовно не спазва правилата. Не знам кой избра Рюте за този роля, но нека силата бъде с него.
2
 
6
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Т.е., за да са удобният партньор, нидерландците трябва да си плащат. Браво, типично по комунистически :)))

Нидерландия е в опасност да наследи Великобритания като неудобният партньор на ЕС и тя трябва много да внимава да не допусне това.