Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Е. Кънев: България е като Троянски кон на Русия в НАТО

Най-големият проблем за сигурността на Украйна е заобикалянето на нейната енергийна инфраструктура, която се ползва от Русия толкова години, посочи икономистът

   1| 2    
1
 
2
 
19
Dr. Vatnikov до: dakl
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Дрънкаш глупости.
3
 
2
 
18
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Ако шанса ни да станем Задунайска губерния е по скоро хипотетичен , то включването ни като турски вилает е съвсем реален и очакван от т.нар международна общност, принос за което имат всички български правителства през последните десетилетия!
1
 
4
 
17
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
А какво става у нас? Ще се изпълнят ли желанията на крепостните? Какви са те? Ето : " Болгария - прохвосты и бездельники. Она нужна России, как собаке боковой карман. Болгарию возьмут турки, выгонят всех болгар, в смысле цыган, в Европу и вс будет замечательно."
6
 
1
 
16
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Фактите не се нуждаят от манипулативни коментари! Те са просто факти и не са в подкрепа на това което става у нас!
3
 
5
 
15
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Кой точно е българския интерс? Задунайская губерния? Току що в РИА прочетох следни пост : " Через семь лет Болгария войдт в восточноевропейский федеральный округ РФ и строить будет некуда". Да не би да пишеш и там?
6
 
2
 
14
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Очевидно за автора на текста не са важни интересите на България, а на тези на които той се е поставил в услуга. Нека се опита да убеди немците , че в техен национален интерес е да купуват почти два пъти по скъпия амеликански природен газ защото те /американците/ били най големите защитници на демокрацията , особено в Ирак, Сирия, Либия и т.н
2
 
6
 
13
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Браво на човека! Право куме в очи! НАТО е най-големия гарант, че няма да ни се случи същото, като в Украйна, Грузия и тн.Рашастан винаги е правил едно и също, историята ясно го показва. Заобикалянето на съществуващата газопреносна мрежа през Украйна не е просто ход за свиване на приходите им, а им отваря врата за нови нападения и завземане на територии.*** трябва да получи и ще получи среден пръст от Европа. Както каза бай Тръмп на Германия - с този газопровод ще давате пари на алкашите, които те ще използват за въоръжаване, след което ще очаквате ние да ви пазим от тия, дето въоръжихте??!Между другото, бай Ердоганя вече му врътна крана на турското паточе, Турция спря да купува!Джуджето с ботокса такава икономическа тояга ще яде, че свят ще му се завие! Очаквам нови "върхове" в доходите на алкашите - 150 лв минимална заплата и 500 лв средна!
5
 
4
 
12
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
"Управляващ съдружник" в ЕООД. Хаха.С тези твърдения вече трябва да е клиент на прокуратурата и да обяснява какво точно има предвид и откъде му е информацията."България е като Троянски кон на Русия в НАТО"
4
 
6
 
11
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Големите руски енергийни проекти - големи руски празни приказки. Казвам го от самото начало на ядрената и газова вакханалия в която ни въвлякоха нашите управляващи и русия. Както и да е с помощта на САЩ ще я преодолеем. Неприятно ми е че има неуки като теб, които твърдят колко добрички са в кремъл и как искали да ни построят нещо, а ние се дърпаме като обидено дете. Газпром никога не е искал да построи Южен поток с негови средства. Това щеше да се оформи като заем, който да се изплаща 22 години от таксите за пренос и след това ние да получаваме такси, но забележете ако тръбопровода е рентабилен. За балкански поток е същото, но 20 години. За АЕЦ Белене също бе предвиден заем, но забележете без да се уточни таксата за ескалация на цената. Никой не може да предполага колко щеше да струва. Така се получава когато някой мaлoумник(путин), пожелае да превърне една обикновена стока като енергията в геостратегическо оръжие. Но и мужиците вече разбират за какво става дума : "Российские эксперты отметили другой не менее грустный парадокс: чем больше Газпром строит трубопроводов, тем меньше его доходы от экспорта газа."
3
 
4
 
10
mrynmryn до: Императорът
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Размерът на армията няма значение в наши дни, а ако почнат да наказват за родопрестъпничество, бая народ от сайта ще изгори, първите ще са оня дядо вова, михалиса, инженера и гошо от шумен.