Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Румен Радев: Властта е глуха, нужен е нов парламент

Протестите са началото на края на порочния модел, който ни закотви на дъното на Европа, каза държавният глава

   1| 2| 3| 4| 5| 6    
6
 
5
 
24
Invcom до: Dr. Vatnikov
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
хаха не мисля си, че хората искат ГЕРП + Депесе и затова са по площадите .... обръщай палачинката вовреме Ватников ... герба са бита карта, приятелски акъл ти давам
3
 
5
 
23
dr.5rov до: Zlato
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
До сега у нас е имало 2 цветни революции. Сега тече третата.
Този тип насилствено сваляне на някоя власт се наложи като основен начин в новата епоха. Практикува се навсякъде и от всички. Оказва се много подходяща. С относително малко средства и запазване на икономическата структура (ток, вода, здравеопазване, ....) се постигат необходимите цели чрез (по същество) насилсвтени методи.
6
 
5
 
22
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Първо, избори не е задължително да има само на определеният срок. Последната дума винаги е на народа. Тия, които са във властта са представители на народа и трябва да уважават нашите желания. А не обратното.
Задължително трябва да има предсрочни избори - само и само организацията да не бъде направена от ГЕРБ, защото при редовни избори ще има масови фалшификации. Пак ще се развърти костинбродксата печатница...
Коментара гласували били преди 4 години 1М души за еди кой си не е релевантен. На площадите по градовете е имало пиково поне 100 хиляди - столица + всички областни градове + зад граница. И това са само хората, на които им е накипяло до крайна степен. Много хора са излизали различни дни, а някои въобще не подкрепят герб но не са излизали да протестират по ред причини.
А това, че Радев бил обслужвал руски интереси. И да е вярно - какво от това? Само той ли ги обслужва? Той каква власт има? Нито успя да спре избора на главен прокурор, нито даже спря охраната от НСО на Доган и Пеевски.
В същото време Росенец е някакъв анклав, не само сарая ами и никой не знае какво се случва на нефтеното пристанище. Никой не знае как лукойл сигурно са единствената работеща на загуба рафинерия в целият свят и то вече 10 години. И на всичкото отгоре - монополист при данъчните складове. Дори не коментираме как при най-ниски акцизи за горивата имаме средни на Eвропа цени на горивата :D
Това сигурно Радев го е проспал. Сигурно и той е рестартирал Белене и той е подписал анекс, за който после да ни осъдят за 1Млрд рашките. Сигурно и той мота до последно преговорите за газта с Газпром да почнем да купуваме на пазарни цени, а не на колкото им хрумне в Масква. А съм напълно сигурен, че точно Радев е разрешил едни 350М да се дадат на руска фирма да се разшири варненското езеро точно до частното пристанище на сокола... Без търг, без нищо и без нужда да се разширява за частно лице с държавни пари. Нищо, че точно до това пристанище има държавно такова, които са в пряка конкуренция. Нищо и че няма ОВОС и ще се такова таковата на варненското езеро, които и без това в момента е цялото в лaйna.
Почти съм сигурен и че Радев лично караше със самолета строители от Италия по времето на голямата криза там, само и само да не спира тук полагането на едни тръби. От които България я има файда, я - не. Сигурно и той е договорил комплекса на Камчия.
И сигурно още един чувал с примери, но тия са може би най-фрапантните в момента.
И последно - когато имаше на втори кръг две имена - Радев и Цачева аз отидох да бера гъби. Аз, както и много други и поне едно 90% от протестиращите никога не бихме гласували за непребоядисаните ***. Ама я у лево всички, дето се опитват да ми обясняват как ако имало протести, щели да дойдат ***... Алоооооооо, за да дойде някой той трябва първо да си тръгне. А това не се е случвало.
0
 
5
 
21
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
***=р.о.м.и
0
 
8
 
20
IQ96 до: Invcom
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Ами отново ще кажа: при голямо участие, много по-трудна е фалшификацията. Как си го представяте при едни "веднага" проведени избори, кой е най-готов??? Много хора пренебрегват упоритата и постоянна работа за подготовка на една промяна. Урбулешките действия ще доведат само до още по-големи проблеми, а не се знае как ще караме зимата. От всички протестиращи, колко са готови да помагат на родителите си и бабите по затънтените краища? да се опълчат на ***? да отидат на полето, поне да приберат реколтата?
Съгласен съм, че администрацията е ОГРОМНА и НЕКОМПЕТЕНТНА, но друга за сега поне НЯМА.
Като знам какъв инженер съм, страх ме е да отида на доктор;-)
4
 
7
 
19
Dr. Vatnikov до: Invcom
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Сигурно си мислиш, че хората искат Бесепе + Депесе??
Хахаааа...
4
 
9
 
18
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Червените кратунки искат и те да си организират изборите, че победата да е сигурна.
Ах, решетниковчета мамини, май не осъзнавате, че никога повече няма да управлявате?
Myнчо Радев е последната лъжа, на която хората се вързаха!
5
 
7
 
17
Invcom до: IQ96
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Хората знаят, че ако ГЕРБ организират изборите няма вариант това да бъдат честни избори, електоралната подкрепа на партията се изчерпва до около 500 000 души държавна администрация. Точно затова се бунтуват и не искат ГЕРБ да организира изборите след 7 месеца, защото не искат още 4 години от същото.
1
 
4
 
16
IQ96 до: Invcom
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Ами не е така. Казва да гласуват всички! Тогава много по-трудно ще е да се манипулира вота.
Най-мразя думама ВЕДНАГА. Това е ИНФАНТИЛНО.
1
 
6
 
15
Zlato до: dr.5rov
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Въпросът е само да се намери някоя госпожа "Fuc*k the EU" Бисквиткова и те ти Майдан :)))
Ще ти се, ама едва ли? В България Майдани не са се случвали и няма и да се случат. Най-много някоя пукната кратуна.