Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Пл. Димитров: Да се харчи смело, стига с тази пестеливост

Няма условия за включване на КНСБ в национална стачка, но демократичният протест е изконно право, казва синдикалистът

0
 
4
 
8
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Според него данъчното облагане в България е най-несправедливото, особено що се отнася до косвените данъци, които по думите му са натоварващи.Така е, но данъкът върху собствеността е нисък. Т.е. данъкът богатство. ДОД и Данък печалба е само за бедните и средната класа. ДДС реално не се плаща от богатите - те почти винаги инвестират, т.е. си прибират платеното ДДС.
0
 
5
 
7
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Хубава идея, обаче това отдавна трябваше да го направим и вече да сме взели като гърците едно 200 поне милиарда евра дългове/и после естествено да не ги върнем/. Сега вече не знам дали е възможно. Ще ни дадат някой и друг милиард.. и толкова после ще искат 10% лихва по някое време. Щото ББ такива дреболии като лихви не го интересуват, нито дали ще имаме АЕЦ Козлодуй .. нито ТЕЦ Марица Изток 2.. на соларки ще се топлим зимата.
0
 
6
 
6
преди 10 месеца
Този гений изкарал ли е някога пари с истинска работа?
2
 
7
 
5
преди 10 месеца
Харчи се много лесно когато жена ти е шеф на човешки ресурси , а ти си в борда на албена, иначе би трябвало нормалния човек да стиска парите си
3
 
4
 
4
преди 10 месеца
Киро Брейка в тубата последно има едно хубаво видео как се "харчи" с размах, разбирай краде с хайдушки размах!
1
 
5
 
3
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Синдикалните хиени са надушили плячка! Разбираемо е, че се опитват да осребрят невключването си в протеста. А лошото е, че не са мръднали в мисленето си от времето на Маркс, Енгелс и Ленин, които разглеждаха интересите на труда и капитала като антагонистични и непримирими.
1
 
5
 
2
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
тая организация трябваше да бъде закрита преди години
2
 
5
 
1
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
В период на "евтини" пари е необосновано държавата да увеличава разходите си, просто има достатъчно евтин ресурс, който е хубаво да се управлява от пазара. Много ми е интересно как си представят прехвърлянето на още тежест върху фирмите и това как се очаква да помогне за справяне с неравенството. Не стига, че и без това желанието за собствен бизнес е ниско, а се предлага още да го потиснем.