Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Правителството дава още 94 млн. лв. за магистрала "Хемус"

МС отпусна също допълнителни 170 млн. лв. по бюджета на МРРБ за големи инфраструктурни проекти

0
 
5
 
8
преди 1 месец
Тва ми звучи така все едно правителството ги дава тез 94 млн. лв. да ги смесят към баластрата дето използват за строежа на магистралата.
0
 
4
 
7
khao до: ivanrog
преди 1 месец
Няма профилна снимка
крадци от най доонитр, бате.... не питай много!... сега още колко ще откраднат ако бе ги махнем и то АСАП!
0
 
5
 
6
ivanrog до: vajvaj
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Хайде сега пак. Гласуваните, които отиваха към Автомагистрали са за строителството и бяха пари от бюджетни излишъци, т.е. гласувани и преведени на Автомагистрали. От там нататък МС няма как да пипа тия пари и да се разпорежда с тях, те ни са вече част от бюджета! По вашата логика - сега ги превеждат реално, ако сте прав, то предходните траншове към Автомагистрали трябваше да са в резерва, а не по сметката им в ББР. Надявам се да е станало по-ясно.
5
 
3
 
5
vajvaj до: ivanrog
преди 1 месец
Ако не разбираш, мястото ти не е в този сайт... 1.4 млрд са гласувани, а това са реалните траншове по договорите за изпълнение..
2
 
6
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Нещо не разбирам, според различни решения в ББР трябва да има близо 2 млрд за Хемус, които ясно, че не са използвани, а сега казват, че наливат още близо 100 млн за работите, които се изпълняват?! 2та млрд ли ги няма, 100 млн ли няма да ги давате, какво точно се случва?
1
 
3
 
3
преди 1 месец
Нещо за АМ Черно Море?..
4
 
7
 
2
преди 1 месец
Златните калпави магистрали на България.Най-много се краде от пътища.Фалшивите фирми ,,спечелили,, нагласени поръчки наемат ЕН на брой подизпълнители,те наемат Ен на брой подизпълнители на подизпълнителите ,последните на свой ред наемат ен на брой подизпълнители и така до 9-то коляно подизпълнители,всичките фирми с участие на 2-3 бизнесмени/бизнескрадци/ и така скъпи проекти ,калпави пътища , защото парите не стигат до тях.Държавата/не контролира/, дава ли дава пари ,от скъпо пре -скъпо.И правителството доволно/възложителите/ и бизнес фирмаджиите доволни,само народа търпи калпавите пътища и гледа как плаща данъци и как го крадат.Златните-калпави магистрали на България.Най-много се краде от пътища....
1
 
2
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
По план е края на 2021, но най-вероятно ще е края на тази година. Честито.