Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Суровини

„Златото на бедния човек“ остава в сянка въпреки рекордните ценови ръстове

Според някои анализатори на пазара на ценни метали среброто е подценявано за сметка на златото през последните месеци

0
 
4
 
3
преди 10 месеца
Цената достигна за момент дори 26 долара, но в последствие се срина рязко до 22,50 освен това и доларът се обезцени. А фючърсните договори и CFDs са прекалено голям риск, който не препоръчвам на непрофесионалисти. Успех на спекулантите !
0
 
5
 
2
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Още, че 1кг злато е доста по-компактно от 1кг сребро; ако говорим за физическа наличност, "закътана" на тайно място.И цялата статия е излишна, стига само абзаца "За онези, които искат да инвестират в сребро, фючърсните договори са добри за опитни спекуланти, които знаят как да се ориентират в сложни трансакции и имат време да вземат моментни решения и да се конкурират с професионалисти по финансови инвестиции, споделя Мой.
1
 
9
 
1
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Проблемите с инвестирането в сребро са няколко.Ако е "хартиено сребро" е по-лесно, много по-лесно, но заради ливъриджа реалното покритие с физическо сребро на фондовете е минимално. Тоест балон. Те просто нямат и 10% физическо сребро срещу това, което продават.Физическото сребро в България е кофти инвестиция - малко продавачи, още по-малко купувачи, големи надценки при покупка, ниски изкупни цени при продажба. Има ДДС, тоест ако купиш като физ лице, гърмиш с ДДСто, ако е през фирма, трябва регистрация за търговия с ценни метали.Среброто вече не е толкова инвестиционен метал, колкото индустриален. Има голямо бъдеще в индустрията. Но тук пазарът на физ сребро е неразвит.