Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Германия продължава работата по „Северен поток 2“ въпреки санкциите на САЩ

Пристанището Мукран ще продължи да служи като логистичен център за проекта, заяви енергийното министерство на провинция Мекленбург-Западна Померания

   1| 2| 3| 4    
0
 
2
 
33
bgMan до: Моабет да става
преди 1 месец
Отделно от това - всеки, който има газохранилища гледа да ги напълни през лятото на ниските цени и зимата да продава. Тука е и малката златна възможност за България с проекта за газов хъб и разширяването на Чирен с европейски средства. Ще можем да търгуваме с много малки обеми, освен да транзитираме.
0
 
2
 
32
bgMan до: Моабет да става
преди 1 месец
Да - Турция иска да бъде търговец на газ, а не транзитьор, което е в много голям ущърб на руснаците и на турски поток, понеже за да пускат по него руски газ ще трябва да правят такива големи отсъпки, каквито досега не са давали на никого. Султана е твърде нагъл с всички.
Отделно от това след като им доставиха С-400 започнаха да усвояват военна тактика за атакуване и унищожаване на всички руски ПВО-системи. Но мисля че и руснаците са очаквали всичко това и са се подготвили доста добре да не се получи. И те не са нито глупави, нито наивни, особено пък с подобни клиенти.
0
 
3
 
31
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Нека да поясня за тези които гледат само цифрите за закупеният от Турция тръбопроводен и LNG газ. Намалението на първият и увеличението на вторият не са взаимно свързани. LNG не измества тръбопроводният газ.

Малко инфо за размисъл. Турция няма инфраструктура и терминали за регазификация, но купува големи количества LNG газ.
Или по-точно има терминали, но те не се намират на турска територия и потребителите на LNG не са в Турция.
Така че погледнато от страна потребители става въпрос за две отделни държави.
Който желае може да намери информация в мрежата.
1
 
5
 
30
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Не се заяждам, но наистина ли не сте наясно че това кото стана в Източна Европа, след това в Украйна и сега в Беларус предстои и в русия. Някакви бащици, без които няма как да съществъват държавите? Смееееехххх.....през сълзи.
2
 
3
 
29
Стоян Петров до: michaelis23
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ти съвсем си се объркал. Германците са на-английското племе.
0
 
3
 
28
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Кой керван бе, златния? Този с бурлаки-те?
0
 
2
 
27
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Кой керван бе, златния? Този с бурлаки-те?
3
 
2
 
26
michaelis23 до: Стоян Петров
преди 1 месец
не бе ти мое си лаеш квот искаш или за квот са ти платили, аз ти каам аз кво виждам, а то е че на швабите индустрията им ше замине в канала без евтини ресурси. Сашево са я напрайли БЕЛИ ШВАБИ такава квато беше силна индустриална страна, а не негpи, *** мексиканци или останалите емигрантски папагали, швабите не са тъпаци кат тукашните тролове и кат тебе... Немския финансов капитал мноо добре знае какво е добре за него и го прай, Сашевци и английското племе знаят, че са отекли ако тия не биват подтискани иконимически и със секви курвенcки номера ... тва е палажението, с лаене у тоя сайт нищо не мое напрайте, нема как да спрете ей тия : Quandt, Bosch, Knauf etc. ...

Liste der 500 reichsten Deutschen
https://de.wikipedia.org/wiki/Liste_der_500_reichsten_Deutschen
1
 
3
 
25
cherney до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Има достатъчно данни за това колко пари са похарчени за строителството на този скраб - газопроводите на Газпром. Можеш да прочетеш някой анализ на Михаил Крутихин, например. Но понеже моите впечатления са, че си рядък ***-нар, недей да се го причиняваш. Купи си малко акции от потъващия Газпром.
1
 
4
 
24
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Керванът си върви, кучето си лае. Нищо ново.