Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Дончев: Страната ни има нужда от рестарт

Кабинетът може да подаде оставка в началото на ноември, ако парламентът е достатъчно бърз , твърди вицепремиерът

   1| 2    
1
 
5
 
12
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Това правителство, тази партия (гербили) и Народното Събрание няма никакво морално право да предлага в 59-тата минута неща, които други предлагат от години, а тези неграмотници и наглеци неглижираха. Сега боко чете от ауто-кюто надлежно какво са му написали. Гледам, че някои му се връзват. Това е все една да извикаш някой крадец да ти монтира охранителна система. Мили боже! Някои нямат СРАМ, доказано. А тихият Ал Капоне, както наричат Томислав Дончев с физиономията на есесовец, да си даде оставка - за много неща има основание, но последното, което се разкри, е че бави нарочно с години машинното гласуване и то при приет закон.
Моля разумните хора - помислете! Това е поредната хватка борисов да се задържи на власт до новите избори и да си ги проведат по "своя" начин с Михаил Константинов - пенкилера и пияндето. НЕ СА ПОЗНАЛИ!!!!
Оставка!
2
 
6
 
11
Dr. Vatnikov до: ing5rov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Да, на пенсионирания старшинка инженерчето това са му доводите - "ти па си много убав"...

Еех, така е, колкото по-неуспял, толкова по-озлобен, не е от вчера.
6
 
4
 
10
ing5rov до: bgMan
преди 1 месец
ти па си много наясно с всичко бе ... и си белоснежно чист , налЕ ?! като си толкоз кадърен и всеразбиращ , как тъй не сме те видели бисера , диаманта да светиш в калта дето се валяме , ние прошляците ... я бегай , комплексар анонимен !
3
 
3
 
9
преди 1 месец
Няма профилна снимка
А ще обсъди ли Великото народно събрание премахването на този анахронизъм Велико народно събрание ???
2
 
7
 
8
bgMan до: ing5rov
преди 1 месец
Очевидно е - няма присъди и затвор без нова конституция. Тази сегашната ни я пробутаха навремето вашите хора за да може да е точно така, както е досега.
Борисов и ГЕРБ вече са пътници. Никога повече няма да бъдат такъв политически фактор. С тяхното оттичане на *** обаче нищо няма да се промени.
Даже ще стане още по-лошо - Черепа , Доган, Пеевски, смотльото Радев, Гриша Ганчев, Георги Гергов, Р.Овч., партийната каса на БСП дето е на минус 5 милиона лева... За тях ли работите?
2
 
6
 
7
ing5rov до: bgMan
преди 1 месец
без присъди и затвор , нищо няма да излезе от "рестарта" ...
3
 
3
 
6
преди 1 месец
Точно рестарт и нова конституция трябва.
Баси! Не може ли поне затова да достигнем някакъв национален консенсус.
Нали стана дума че ще има оставка и избори за ВНС. Няма ГЕРБ да я диктуват новата конституция, я. Очевидно е, че конкурентната мафиотска шайка не иска промяна. Отчаяно се бори за запазване на сегашното статукво заедно с това да узурпират политическата власт.
Всеки що годе разумен човек не трябва да категорично да взема позицията на едната или другата мафия. Няма по-добри.
Изхода е само един - обществена дискусия, експертно ВНС чрез избори, обсъждане и приемане на нова конституция (пак предимно от експерти и по-малко от политици и масони).
Сегашната конституция е повече в услуга на мафията и престъпниците. Няма да има ниикаква промяна без сериозна реформация.
4
 
4
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Какъв рестарт бе БАЙ-Х
2
 
3
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Още нещо да допълня. Предложението за 120 депутата е най-доброто от всички като имаме в предвид че всички са добри. За 6-7 милионна държава са твърде много 240 депутата. А и колкото са повече толкова по-трудно се вземат решения, даже и да не броим по-големите разходи по тях. С по-малко се надявам по-бързо да се приемат закони, много ни е изостанало законодателството, от преди 25-30 години е и чат пат се кърпи на парче само.
2
 
6
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Оше нещо да допълня. Предложението за 120 депутата е най-доброто от всички като имаме в предвид че всички са добри. За 6-7 милионна държава са твърде много 240 депутата. А и колкото са повече толкова по-трудно се вземат решения, даже и да не броим по-големите разходи по тях. С по-малко се надявам по-бързо да се приемат закони, много ни е изостанало законодателството, от преди 25-30 години е и чат пат се кърпи на парче само.