Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Байдън: Тръмп не защити Америка. Това е непростимо

Страстен, енергичен, изпълнен с неотложност - кандидатът на демократите изненада с най-важната си досега реч

   1| 2    
6
 
2
 
14
khao до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
много бъркаш темите, но това е заради ниския ти интелект... трудно се работи с теб.. много си тъъъп.
и правя разлика между расисти като теб и палячовците от блек лайф матерс от една страна и нормалните хора от друга...
7
 
8
 
13
Императорът до: dr.5rov
преди 1 месец
Това е ясно, но не знам как ще стане. За да е фигурант и друг да му дава нареждания, той трябва да има мозък. Ще му дадат инструкции преди срещата и преговорите с господин Вова (например) - но още докато се ръкуват, байдън ще е забравил всичко и може да не се сети кой е тоя лисичи усмихнат младеж насреща му. Вовата ще му тръсне някакъв меморандум или договор изцяло в полза на Русия (например за връщането на Аляска) - и тоя ще го подпише. После като му се скарат кукловодите зад кулисите - тоя ще каже: "Ми някакво момче ми поиска автограф..."

Как ще го подменят - трябва да го обявят за недееспособен - ама тогава ще се появи въпросът: защо са го турили за кандидат президент тогава? Освен да го отровят. А вицето му бе избрана неслучайно - жена и цветнокожа - съвсем по либерастки. Символиката е ясна: отиващата си власт на неспособните бели мъже и идващата нова власт на цветнокожите жени.
8
 
5
 
12
Императорът до: zelka007
преди 1 месец
На амбразурата - защото искам силна, спокойна и процъфтяваща Америка - Америка на свободата, каквато е била някога !!! Байдън ще я срине и съсипе окончателно.
6
 
7
 
11
Императорът до: zelka007
преди 1 месец
И на какво основание ще лежи в затвора? Защо не са в затвора "демократите" - организирали и подкрепяли въоръжени метежи срещу властта? Или обонгото - за военни престъпления? Или байдън за корупция?
3
 
11
 
10
преди 1 месец
Правилно се казваш Кухаов. Явно не разбираш, че именно заради тоя масов страх от "расизъм" се докарахме до тук - всички нормални хора да бъдат жертви на ОБРАТЕН расизъм.

Щом в една частна компания забраняват лозунгът "ВСИЧКИ животи имат значение", но разрешават расисткият: "(само) ЧЕРНИТЕ животи имат значение" - и стотици милиони бели трябва да се примирят безропотно с това - че техният живот няма значение, значи нещо дълбоко не е наред !!! Същото се случва в Европа, същото се случва и у нас - с едно друго малцинство, което оня ден протестира за "дискриминация" - че ги туряли под карантина в разгара на коранакризата (нищо че пълнят болниците защото не спазват никаква хигиена и въпреки че са неосигурени, лекуват ги безплатно) и че им събаряли къщите - нищо че те са незаконни и построени на чужда земя. Нооооо - когато нормални хора излязат на протест срещу грабежите и убийствата и зверствата на същите "дискриминирани", тогава те са расисти и фашисти.

Запомни Кухаов - хората са го казали - пази се от гневът на търпеливите !!! Особено когато търпеливите са мнозинството, създаващо благата и хранещи наглите "дискриминирани малцинства".
2
 
6
 
9
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Байдън може да бъде заменен в някакъв момент с друго лице. Наистина той не би могъл да се справя с президентските си задължения в това състояние.
Ако остане кандидат и го изберат, някой(и) друг(и) ще управляват от негово име.
А може в някакъв момент, ако го изберат, да му се наложи да се оттегли и тогава ще дойде вицепрезидента. Така, че вгледайте се в избраната кандидатката за вицепрезидент. Може тя да е бъдещия господар на Белия дом.
7
 
3
 
8
zelka007 до: Императорът
преди 1 месец
Импе , кво се фъргаш на амбразурата под всяка статия за тромбона и байдън ... като руската национална телевизия си ... тоя е пътник , отива си в историята и ще си джитка голф , ако не лежи в затвора ... :)))
1
 
7
 
7
преди 1 месец
Байдън открито си каза, че иска Нов Световен Ред.
3
 
1
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
https://www.urbandictionary.com/define.php?term=racist
3
 
7
 
5
Oбичам България до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Аз се надявам да не се стигне до там. Да изберат отново Тръмп и е да е малко по решителен в борбата си останалите клоуни.