Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Еврозоната може да излезе по-слаба и от тази криза

Важно е публичните разходи да се фокусират върху подпомагането на младите и върху високотехнологичните изследвания

0
 
3
 
6
преди 1 месец
Качамаков - и аз си мислех, че няма как да стане по-зле след отчаяният алкохолик и дегенерат юнкер.

Е, видя се че може.
0
 
3
 
5
преди 1 месец
"Въпреки това няма икономически смисъл да се защитават работни места в сектори, които вече бяха застрашени преди кризата - въгледобив, доставчици на автомобилни компоненти и някои части от химическата и машиностроителната индустрии. Вместо това Германия трябва да подкрепи частни и публични инвестиции в мобилните телекомуникации, изкуствения интелект и зелените технологии."

Тоест трябва да се наливат стотици милиарди в антипазарна подкрепа на нагли смукачи на публични финанси, които не могат да оцелеят без непрекъснато субсидиране ????

От криза се излиза по-силен само по един начин - като оставиш ПАЗАРЪТ да си върши работата - компаниите да се конкурират и да оцеляват силните от тях, а не държавата да мачка и съсипва силните, за да субсидира кекавите и негодните !!!

ЕС излиза по-слаб от всяка криза, защото е управляван от откровени *** !!!
0
 
1
 
4
преди 1 месец
а тия дето са в чакалнята ... ше дойде ли тренът ... : )))
3
 
0
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Еврооната е в постоянна криза от 20 години. Няма как да стане по зле от сега, това е най важното. Освен ако не стане някоя голяма война, което е много вероятно.
1
 
3
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Почти всяка икономика или бизнес излизат по-слаби след криза. Тук не важи максимата, че трудностите те правят по-силен. Тъй че статията не е кой знае какво прозрение. Но все пак е по-добро от това на баба Ванга от по-долния коментар.
4
 
0
 
1
преди 1 месец
Къде отиваме? В Библията се казва: "И [северният цар = Русия от втората половина на ХIХ век (Даниил 11:27)] ще се върне в своята земя с голямо богатство [1945] и ще насочи сърцето си срещу светия договор [враждебност към християните]. И ще действа [висока активност на международната сцена] и ще се върне в своята земя [1991-1993. Разпадането на Съветския съюз и Варшавския договор. Руски войски се завърнаха в страната си]. В определеното време ще се върне [това означава също криза, която ще затъмни Голямата депресия. Ще се срине не само еврозоната, но и ЕС и НАТО. Тогава също много страни от бившия Източен блок ще се върнат към военен съюз с Русия. Пандемията от коронавирус ускорява този процес]." (Даниил 11:28,29а)