Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Германската икономика е по-болна, отколкото изглежда

Страната се справи добре в първата фаза от пандемията, но проблемите вероятно ще дойдат във втората

1
 
6
 
2
преди 3 дни
Няма профилна снимка
Германия беше убита от САЩ.
Това е истината. Десетки милиарди глоби за банките и автомобилопроизводителите.
Трябва да сте напълно откачен, за да смятате че Германия има бъдеще. Няма. Имигрирах тук и направих огромна грешка - тъпи и проста нация. Америка им стъпа на вратовете и печалбите щи отиват още 100 години в САЩ. Германия умря.
0
 
7
 
1
преди 3 дни
Германия е болна заради години наред престъпно управление. Държавата напълни Германия с диви мигри - УЖ да работят - а сега ги храни на корем и се чуди как да убеди гарманците да им търпят безчинствата - а с тия милиарди и милиарди, можеше да плаща на германските жени заплати ако трябва, за да раждат ТЕ деца - а не талибанките, маскирани като черни нинджи. Само национални предатели могат да ограбват своя народ, за да развъждат нашественици.

За икономиката какво да кажем? - Държавата от години рекетира автомобилните си компании, които и плащат милиарди, вместо да ги инвестират в иновации. Държавата ограбва цялата индустрия с безумно скъпа електроенергия - за да прави кефа на някакви долни и нагли екотерористи.

Сега са се вкопчили в СП 2 - така, както удавникът се вкопчва в сламката, опитвайки да се спаси.

И - за производството на "неща" - някои явно забравят, че все още не живеем във виртуалното пространство, а в реалният свят, че сме материални същества - и затова имаме нужда от НЕЩА много повече, отколкото от виртуални шитни.
Ако някой не е съгласен - мога да му подаря една виртуална фермичка - да се храни от нея. Има ниви, всякакви жувотни, машини, автомобили, къщи - всичко - ама е нарисувано.