Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Свят

Полският премиер: С Русия не може да се води конструктивен диалог

Матеуш Моравецки отново поиска от ЕС спиране на “Северен поток 2” заради отравянето на Навални

   1| 2| 3| 4    
1
 
1
 
35
khao до: Hahoto
преди 3 дни
Няма профилна снимка
Императора, има над 10 негови материала и анализи
-----
какво?!?! хахахахаха, тоя *** да прави аналиьи, лога е било това?
1
 
1
 
34
khao до: troika
преди 3 дни
Няма профилна снимка
защото са платени глууупаци, сър!
0
 
3
 
33
troika до: be_google
преди 3 дни
Ти беше ли там докато помагаха поляците на германците или просто си пишеш? Защото моите роднини са ми разказвали лични впечатления и не съвпадат с твоите, че поляци са помагали.
Чудя се, защо е тази любов към Русия и омраза към Полша, при положение, че руската политика е била винаги срещу България, като има много примери - против съединението, нападенията в Добруджа и др., а полската е неутрална да речем. Каква е тази любов и защита и оправдания на всяко едно действие на руснаците?
3
 
3
 
32
преди 3 дни
Няма профилна снимка
в Полша са израснали същите националсоциалсти като нашите от ДСБ, СДС и т.н. ....ей такива като барбарон, имхотепа, др ватников и още такива на хранилка от партията им. 30 години промиване на мозъци, а някои дори са били без мозъци.
Поляците масово за помагали на нецците за Холокоста....какъв смисъл да се пиша какви са що са- то историята ясно го показва....а да, ще изтрият и променят историята с помоща на дигитализацията на писменните свидетелства.....е слава Богу има и живи хора още.
2
 
2
 
31
Pyramid до: Dr. Vatnikov
преди 3 дни
Добре е, когато твърдиш нещо, да си наясно с материята. Ще дадеш ли дефиниция за визия?
2
 
4
 
30
Hahoto до: Dr. Vatnikov
преди 4 дни
Хехех, ами ти лаеш - тоя какъв е, оня какъв е ...И като ти отговорят, се гръчиш като настъпан плазмодий, от злоба и ненавист. Подминавай ни! И иди на психиатър, ще се шизофренираш така!
5
 
3
 
29
Dr. Vatnikov до: Hahoto
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Църкай си, мишчице жалка. Не ми пречиш. Само дето в живота точно такива, като тебе и Митко "импетатора" сте в ролята на пoмияpите, които подлайват зад ъгъла и се пocират от страх.
Визиите ви го доказват, дребни и комплексирани човечета, които мълчат в живота, лазят и се подмазват, но тук сте клавиатурни нинджи.
Но ти си църкай. Не ми пречиш.
2
 
3
 
28
Hahoto до: Dr. Vatnikov
преди 4 дни
И да ти каже, че тук отдавна знаем кой е Императора, има над 10 негови материала и анализи публикувани в Инвестор, с истинските му имена. Никога не се е крил. Има си страница във фейсбук, има си всичко. А твоето поведение е точно, като на страхливото псе, които лае злобно през оградата, но тръгнеш ли към него, подвива опашка и скимтейки се изнася в неизвестна посока. Такива сте вие помиярчетата независимо дали сте в София, ИстаМбул и АлЕканте.... И не е важно топките да са ниски, важното е самолетът да лети високо :)
3
 
1
 
27
Dr. Vatnikov до: Hahoto
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Я, клавиатурния пътешественик пак скимтял.
Впрочем, как беше в ИстаМбул и АлЕканте... :))))

Чиче, с такива мишчици е пълно, нямам време за теб. Преценен си отдавна. Много ниска топка. Чао.
3
 
3
 
26
Hahoto до: Dr. Vatnikov
преди 4 дни
Какво осветяваш бе момче комплесирано. Пиша от тела, затова са грешките. Не се ли усещаш на йота. Нито си оригинален, нито умен. Плещиш лозунги. Ползваш шизофренидни нападки... Все тролове и копейници, все зли духове. Мъка. Не си добре, никак...