Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Хората не са готови за нова икономическа криза

Почти една трета от българите могат да издържат само седмица, ако източникът им на приходи внезапно секне, сочи проучване на ОИСР

1
 
6
 
6
mariata до: Shadow1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Някъде бяха писали, че всеки, който има само 1 долар в джоба си и никакви дългове е по-богат от 70% от американците. Предполагам, че и в ЕС и в частност и в България процентът сигурно също ще е над 50%. Т.е. Ако имаш кредит, вероятно нямаш спестявания в банка, а сметките за ток, вода и т.н. Са всеки месец и вноска по кредита, така парите ти стигат за много кратко и влизаш в тупик
1
 
7
 
5
Веск до: IQ96
преди 1 година
Няма профилна снимка
Забрави. Беше някога. Масово има села без едно прасе, без една крава. Тук, там по някоя овца, коза. Кокошките са рядкост също. Не се надявай на това в криза. Наивно е.
2
 
6
 
4
преди 1 година
Няма профилна снимка
Сетила се Мара да се побара. Колко казват и колко ще издържат хората са различни неща. Умрели от глад по българските земи няма да има, надявам се. Лошото е, че масово народа е с ипотечни крадити. Направиха така, че със спестявания само да не става. Мафия. Световна. Днес дългоочаквани данни за дефлация. Народа реве - манипулация. Ами ако кризата е навлязла в кулминационната си фаза и това наистина води до закономерна дефлация? Данни от последни дни и седмици:Безработица - расте си от месеци.Спад в износа 15-20 процента.Спад сделки с имоти - пак толкова в София, просто другите са назад в цикъла.Спад в изпращани от чужбина пари с пъти.Данъчни неволи, особено за общините.Спад в туризма, транспорта - чак ми писна от данни. Цяло лято данни.Всичко това при изливане на пари - у нас хаотично и безцелно, а в ЕС с план, стратегия , мисъл и .... все така нерезултатно.Извода всеки сам. Кво става а?
4
 
3
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
То кога са били готови хората за криза? Но 1 седмица е твърде нереално, не вярвам че 30% живеят толкова на ръба. Определено преувеличават, когато знаеш че няма да имаш приходи ще си свиеш драстично и разходите.
1
 
8
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
Това е много относително, на мен ако ми кажат утре те махаме, аз ще издържа до 3м с парите, които имам, но аз нямам семейство, ако плащах разходите на още 2-3-***, това няма как да стане.
6
 
2
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Едва ли това е най-точно отразяване на реалността. У нас, голям % хора на село биха издържали и по-дълго, а покрай тях и близките им в градовете.За съжаление този % все повече намалява.