IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Здравейте! Говори Навални!

Опозиционерът вече диша самостоятелно и успява да стане от леглото за кратко, планира да се върне в Русия

13:40 | 15.09.20 г. 7
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Bloomberg L.P.</em></p>

Снимка: Bloomberg L.P.

Алексей Навални планира да се върне в Русия, след като състоянието му се стабилизира. За момента опозиционният руски лидер остава под охрана в германската болница, където бе приет за лечение след почти фатален опит за отравяне в края на август.

„Друг вариант не е бил обмислян“, коментира говорителката на Навални Кира Ярмуш. В съобщение до Bloomberg  обаче заяви, че за момента не са обсъждани конкретни планове.

Здравето на опозиционния лидер продължава да се подобрява, след като той се почувства зле по време на полет от Сибир за Москва. Според Берлин той е отровен с новичок – химикал, разработен в Русия, като германските власти настояват обяснение за инцидента от Кремъл.

Навални вече не на изкуствено дишане и става от леглото си за кратки периоди от време, се казва в съобщение на болницата Charité, където той е настанен.

В пост в социалната мрежа Instagram от профила на самия Навални също бе съобщено, че той вече успява да диша самостоятелно.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:15 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Европа виж още

Коментари

7
rate up comment 0 rate down comment 0
ing5rov
преди 3 години
"...планира да се върне в Русия." Значи не се страхува от "доотравяне" ... което не е изключено в Германия ... : )))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6
rate up comment 4 rate down comment 0
nobel
преди 3 години
Искате да кажете, че човека страшно много бърза да избяга от Германия. Разбирам го напълно. От Русия го изпратиха без новичок в кръвта. Той и Владимир Костов никога не посмя да се върне в Лондон. Че тоя "български чадър" дето го стреляха с него май се оказа на Ми 6
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5
rate up comment 4 rate down comment 2
Zlato
преди 3 години
Тоя "новичок" като анти-ейджинг терапия. Удряш една доза и си пускаш снимката в Инстаграм, а после защо никой с повече от две мозъчни клетки не им вярва на приказките за Червената шапчица и лошия Путин :)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 2 rate down comment 4
Стоян Петров
преди 3 години
Ребята-пyтинятa, в русия с апандесит не мгат да се справят, вие искате тя да управлява света : "МОСКВА, 15 сен РИА Новости, Анжелика Панченко. "Всю ночь была температура 38,8. Они меня не лечат. Я в шоке". "Все болит. Не могу больше" Такие сообщения на протяжении недели отправляла родным Екатерина Ямщикова из больницы Первоуральска, куда ее доставила скорая с симптомами острого аппендицита. На восьмые сутки, не дождавшись операции, она умерла от сепсиса. У 29-летней Кати осталось двое детей. Это случилось еще весной 2019-го, но виновных так и не назвали. Уголовное дело возбудили, однако его расследуют "в отношении неустановленных лиц". А срок давности истекает через полгода."
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 3 rate down comment 6
Стоян Петров
преди 3 години
Момче, вие ребята-пyтинятa не сте актуални.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 2 rate down comment 6
Стоян Петров
преди 3 години
Това което направи Путин-Борджия е да повиши евентуалните избиратели на Навални от 2% на 10-15%. Може и да не го е отровил, но не го е предпази. А можеше защото Навални е по 24-часово наблюдение на службите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 4 rate down comment 4
SPART
преди 3 години
Защо са му на Навални акции в Газпром,Роснефт,ВТБ :https://nstarikov.ru/zachem-navalnyy-skupal-akcii-rosnef-65894Много е амбициозен,но е пълен неудачник който винаги се старае да се изхранва с предизвикани скандали и съдебни процеси.Неслучайно никой не му вярва,но при Възхода на Путин до 2018 такава заработка беше възможна.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още